Valitse sivu

Jotenkin tuo ihan sivun alalaidassa oleva hakukenttä ei toimi… Olen ihan varma, että olen aikaisemmin jo jakanut tämän reseptin, mutta ainakaan haun kautta en sitä löytänyt. Ja juu ei, en todellakaan enää muista mistä olen blogannut, niin se aika kuluu, ja juttu luistaa!

Siispä: Rakuunalla ja piparjuurituorejuustolla maustettu kesäkurpitsakeitto

Kuullota voin ja oliiviöljyn sekoituksessa 2-3 sipulia kattilan pohjalla.
Lisää 3 isoa kesäkurpitsaa, kuutioina, ja paahda hetki. Lisää suolaa.
Lisää 7 dl vettä, 1 dl valkoviiniä, 2 prk (125g) piparjuurituorejuustoa (Cantadou) ja 2 dl luomukermaa.
Anna kiehuskella kunnes kesäkurpitsat ovat pehmoisia.
Mausta mustapippurilla, muskottiropsahduksella ja tuoreella (ranskalaisella) rakuunalla.
Soseuta, tarkista suola ja muut mausteet, ja koristele meetwurstisilpulla, paahdetulla ja murustetulla jälkiuunileipärouheella (ei kuvassa) ja rakuunanlehdillä.

Resepti on jostain lehdestä, kiitos ruokatoimittajat kautta maan, ja alkuperäinen versio on tässä hiukan Kirjatoukattu 🙂