comments 7

Yö Belmondon kanssa

Valmistelimme perjantaina studiota viikonloppuvieraille. Siivoamista inhoan, mutta laittelemista rakastan.

Nostimme patjat paksun itämaisen maton päälle ja asettelimme taidekirjat “sängynpäädyksi”. Koska vieraamme rakastavat kaikkea punaista, valitsimme yöpöydiksi taipuville jakkaralle ja laatikolle punakantisia kirjoja ja studion suurelle peltipöydälle kimpun punaisia ruusuja. Sivupöydälle katoin yömyssy-setin: giniä, tonicia, rosmariinia ja punaposkisia karpaloita.

Studiolla on taidekirjojen lisäksi ihana levykokoelma ja mahdollisuus heijastaa leffoja seinälle. Tällä kertaa vieraat vastaanotti kynttilälyhtyjen lisäksi makuukamarisilmineen Jean-Paul Belmondo.

Lue lisää: Reilu vuosi sitten Stella otti ihania kuvia studiolta heidän yöpymisensä aikaan, ja me olemme viettäneet siellä elokuvaillan jos toisenkin. Mutta vieläkään emme ole itse äityneet studiolle yöksi asti!

Klippi kaupan päälle: 84-vuotias Jean-Paul Belmondo sai aikamoiset aplodit Ranskan “Oscareissa” eli Césareissa alkuvuodesta.

7 Comments

 1. Sanna says

  Toi studio on kyllä coolein mahdollinen. Ja yö siellä Belmondon kanssa sit vielä kuitenkin lisää cooliutta!

  • Anna says

   Studio todellakin on cool! (Varsinkin talvella :D))

 2. Eetu says

  Ihanaa, olen niiiiin sydän täynnä teidän Kreikan matkaa ja nyt kerrot, että Stella ja Jarno ovat tuttujanne. Ihanaa taas! Parhaimmat löytävät parhaimmat? Teidän blogit ovat ne ainoat, mihin aina palaan.
  Ehkäpä hippasen sekava kommentti, tulimme juuri Kreetalta ja tiedätte kyllä vaihtelevat tunteet matkan jälkeen…äkkiä takaisin ja ihan ok olla taas kotosallakin…

  • Anna says

   Haha, ihana kommentti! Tiedän tuon tunteen, laskeudu rauhassa, ja säilytä hiukan Kreetaa varalle pimeneviin syysiltoihin… <3
   Stellan blogi on kyllä maailman hienoin.

 3. IIIK miten ihana yöpymispaikka. Koska saa tulla kylään;)
  Tykkään itsekin laittaa yövieraita varten vähän extraa, mutta ei ihan tuollainen onnistu. Waude <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.