Valitse sivu

Perjantain etkot ja charmantti soittaja

Pariisi vai Helsinki?

Kaffecentralenin aamupressot!

Eat & Joyn välietappitarjoilut ja -tarjoilijat. Joy!

Raaka kananmuna raaoille jätkille.

Ja sitten toiselle välietapille.

Kirjatoukkakin on päässyt hommiin, vesikannun valtiattareksi!

Naisten sarjan voittaja Miia ja poika Pariisista

Palkinnot tarjosi Pelago

Rekolan Panimon Wauhti-etiketti

Raakamakkaroita maalissa

Yks hurmahenki!

Mutta oih, sitten siihen tärkeimpään. Wauhtiajot <3

”Pyöräilytapahtuma vanhoille ja vanhanhenkisille teräsrunkopyörille. Suositaan teräsrunkoa, häkkipolkimia, runkovaihteita (jos pyörässä on)
ja ennen kaikkea vanhan ajotapahtuman hengen mukaista pukeutumista ja
asennetta.”

Olen nyt tainnut löytää oman urheilutapahtumani; katsokaa mitkä välietappieväät!!! Rapeakuorista ranskalaista patonkia, tuhteja juustoja, merisuolavoita, viiniä, makkaroita ja maksapateita. Kaikki sulokkaasti esille aseteltuna ja ilolla tarjoiltuna. Hedelmävaditkin kuin Aix’in erakon Cézannen maalauksesta…

Itsehän tokikaan en pyöräillyt, vaan kurvasin kamera-assistentin roolissa Herra Kameran kanssa autolla 100 kilometrin pyöräilijöiden perässä aina perjantain etkoista lauantain aamukahdeksan lähtöön, ja kahden välietapin kautta maaliin Fredantorille.

Tarjoiluiden lisäksi tapahtumassa riitti myös silmänruokaa. No, ne pyörät tietysti, kuka niistä nyt ymmärtää, mutta… mitä kasvoja, mitä asuja! Jumalaisia partasuupoikia, säkenöiviä tyttöjä, knalleja, silintereitä ja ylöpäin sojottavia lippoja. Vieraita muistakin maista, kuten vaikkapa nuori mies, joka oli edellisenä päivänä tullut Pariisista Helsinkiin, ostanut pyörän, nähnyt tapahtuman julisteen ja ilmoittautunut saman tien 25 kilometrin porukkaan. Siellä hän sitten lauloi, Mokon Lillin eväiden ääressä, vaahteran alla, chansoneita accordeonin säestyksellä, pisaroiden putoillessa meidän kaikkien kasvoille.

Ensi vuonna uudestaan!

Eikä se toki tältäkään vuodelta tähän lopu, seuraa tiedotusta marraskuun Helsinki-Hanko-retkestä täällä! Aiheesta aiemmin täällä.