Valitse sivu

Minusta uuden vuoden aatto on aina hyvin vavahduttava päivä. Siinä se oli, se vuosi, ja uusi on ovella, emmekä me tiedä siitä yhtään mitään. 

Tämä vuosi on ollut minulle hyvin erikoinen. Irtisanouduin työstä, joka oli minulle intohimo, jäin kotiin ja avasin blogin. Ristiriitaisia tunteita, sopeutumisvaikeuksia. Hykerryttäviä hyvänolonkohtauksia, joista jotkut katkesivat jostain ponnistavaan huonoon omatuntoon.

Palava halu TEHDÄ, LUODA, ja silti raivokas, suorastaan mustasukkainen halu itsepintaisesti varjella a) vastasyntynyttä vapautta, b) kahlitsematonta aikaa ja c) mahdollisuutta olla käyttämättä kykyjäni (melkein) mihinkään hyödylliseen.

Vuosi 2012, olet enemmän kuin tervetullut! Lupaan itselleni, ettei kukaan tyhjänpäiväinen enää koskaan määrittele tekemisiäni, että pidän kykyäni haltioitua lahjakkuutena enkä rasitteena, että vaalin erakkopiirteitä itsessäni, enkä yritä esittää sosiaalisempaa kuin olen, että muistan huomata ihmeet, joita on runsaasti elämässäni, että olen kiitollinen, ja että rakastan itseäni. Ja lupaan myös, että juon maanantaisin kuplivaa aina kun saan siihen puuhaan hyvää seuraa, pidän pyjamapäiviä ja lueskelen sohvalla useammin kuin imuroin.

Lukijamme, olkoon uusi alkava vuosi sinulle OMA, ROHKEA ja KAUNIS. Kiitos, että kuljet kanssamme.