Valitse sivu

Helsingissä Fredalla on pieni lifestyle-liike DOTS, jossa en ole koskaan käynyt, verkkokaupassa roikkunut kyllä useammankin kerran kieli pitkällä. Nyt tekisi mieli mennä paikan päälle, DOTSissa kun on töissä ilmeisen mainioita tyyppejä, nimittäin meidän bloginkäppyrämme lukijakuntaa.

Sain dotsilaisilta kauniin paketin ja kortin, jossa lähetettiin terveisiä ”iki-ihanalle tripadvisorille” ja toivottiin ystävällisesti paketin sisällön siivittävän seuraavia reissujamme.

Aika ihanaa, ja ihan hirmuisen ilahduttavaa. Ja sitähän he eivät voineet tietää, mutta vieläpä oikein tarpeellista ja ajankohtaista.

En vielä ole päättänyt otanko Korresin syötävän suloisia matkakokoisia kauneudenhoitotuotteita sisältävän hemmottelupussukan mukaan sairaalaan, kun joudun kuun lopussa leikkaukseen vai ……… tadaa!, Ranskaan, jonne koitamme toipumisestani riippuen päästä vielä ennen kesää kahdestaan käymään.

Meiltä on nimittäin tilattu puutarhankuvausreissu, enkä keksi parempaa parantolaa kuin Villa Le Menestrel. Juu, niin teenkin, määrään itse itselleni kuntoutukseksi pari päivää Provencea: keuhkojen täydeltä kukkaan puhkeavien sitruuna- ja appelsiinipuiden tuoksua, naristen aurinkoon aukeavia ikkunaluukkuja, pitkiä kävelyretkiä kuuluisilla rantabulevardeilla (ja yhtä pitkiä ja kuuluisia päiväunia), sekä tuoreita vihanneksia ja vasta nostettuja mereneläviä iltapalaksi.

Kiitos Dotsit kannustuksesta!