Valitse sivu

Hangossakin hotellirintamalla on uusia tuulia. Ja ilahduttavaa kyllä, nimenomaan villamajoituksen muodossa. Onhan se monelle haaveiden haave yöpyä vanhassa kylpyläalueen huvilassa, vaikkakin sitten joutuisi tinkimään omasta, yksityisestä kylpyhuoneesta. Villaelämä on toisenlaista elämää.

Vuonna 1905 rakennettu Villa Solgården on suloisessa taskussa keskellä vanhoja hankolaisvilloja, ihan lähellä tenniskenttiä, rantoja, Casinoa ja muuta kuuluisaa kesäelämään liittyvää. Edessä on pieni, rauhallinen puisto ja osoitekin on soma: Tähtikuja 4.

Tänne majoitimme Kirjatoukan vanhemmat rapujuhlien ajaksi. He kiittelivät kaunista sisustusta, kaiken siisteyttä ja raikkautta, suurta pihaa, herkullista ja laadukasta aamiaista, ystävällistä palvelua ja sijaintia. Aamiainen eritoten teki heihin suuren vaikutuksen: terveellinen smoothie äidille, suussasulavia, itseleivottuja kakkuja isälle.

B & B Villa Solgården on avoinna asiakkaille nyt aurinkoisen elokuun loppuun, ja ensi kesänä sitten taas. Solgården on tarkoitettu aikuisille yöpyjille, huoneet ovat kahdelle. Huoneen hinta ainakin meidän varaamassamme huoneluokassa oli 130 euroa yöltä.

Lisätietoja ja yhteystiedot varausta varten: Villa Solgården facebookissa. Pssst, huomaa ensi viikonlopun (21.-23.8.) houkutteleva tarjous!