Valitse sivu

Kaiken kiireen ja rahanmenon keskellä me keksimme Herra Kameran kanssa karata pienelle kaupunkilomalle pariksi päiväksi. Palatessa tilanne oli tämä. Ja huomenna on … joku suurempikin juhlapäivä, kuulemma.

Olen tähän asti ollut aivan happy happy pieni joulun hengetär, mutta eilen tuli itku (= paketoimisitku). Ja tänään melkein toinen (= siivousitku), ja pieni riita, ja lisäksi sanoin K-kaupassa ruman sanan.

Olen siinä pisteessä, jossa pelottaa että ruoka loppuu, että lahjat eivät riitä, että hyasintti tai talitintti kuolee. Että tulitikut häviävät, sähkö katkeaa, mäti sulaa ja taivas putoaa niskaan. Että unohdan tehdä mummonkurkut. Että huomaan ettei meillä ole jouluaiheisia käsipyyhkeitä vessassa… HERRANJUMALA meillä EI muuten ole jouluaiheisia käsipyyhkeitä vessassa?!? Moneen asti kaupat on auki???

No mutta, me keitimme spagettia ja tomaattikastiketta, raastoimme parmesaania päälle, avasimme piccolopullon kuohuviiniä ja kokosimme itsemme. (Tai siis toinen meistä, toinenhan on koko ajan kokonainen.) Lapset tulevat illalla mummoloimasta, ja kun meidän jengi on koossa, on minulla kaikki hyvin. Oli joulu tai juhannus.

Nyt takaisin siivoushommiin!