comments 2

Viesti lukijalta

Ootte te kyllä maailman hauskimpia bloginlukjoita. Jos mä ikinä mitään kirjaa kirjoitan, niin kirjoitan teistä ja teidän kommenteistanne!

Annetaan puheenvuoro lukijalle:


“Semmosta vaan että, TUNNE VASTUUSI BLOGGAAJA!

On sinun syytäsi, että:
– olen ostanut Lumenen Bright Now -voiteen. Ensin väärän, sitten oikean. Ja kyllä, olin seuraavana aamuna kuin ruusunnuppu.
-kiduin läpi Tiklin. Inhosin sitä. Ei tarpeeksi ruumiita. Tihkeään lukemiseen kulutetussa ajassa olisin neulonut neljä M-koon villapaitaa. Ja kirjaillut niihin tarvittaessa tiklit.
-raahauduin bussi-juna-ratikka -yhdistelmällä ulkomaanelävän kanssa Finlandia Caviariin. Kyllähän siellä ikkunalaudalla ennemmin istuskeli kuin selkäänsä otti.
-paistanut siskonmakkaroita pannulla, vaikka rintaperillisten mielestä ne kuuluivat soppakattilaan.

Mieti tarkkaan mihin lietsot meidät kansanjoukot seuraavaksi.”


Mutta sitä vaan, että Tiklin luki kyllä Herra Kamera, minähän en ihan piruuttanikaan avannutkaan sitä, kun sen lukivat kaikki muut. Minä se vaan luen Lippe Suomalaisen päiväkirjoja. Nih. 

Kiitos tuntematon lukija, nauraminen on parasta huumetta <3

2 Comments

  1. Olittepa muuten meidän eilisillan keskusteluissa mukana. Ystäväperhe on menossa Ranskaan kauniiseen upeaan taloon ja minähän kuvaa katselin, että onpas tutun näköinen talo. No, se on se talo, mikä on täälläkin esiintynyt…
    Mukavaa sunnuntaipäivää!

    • No jopas! Toivottavasti ystäväperhe viihtyy siellä yhtä hyvin kuin mekin! Voit vinkata, että jos haluavat, blogista löytyy nähtävyys- ja ravintolavinkkejä lähialueille oikean sivupalkin Villa Le Menestrel-tägin alta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.