comments 3

Vieraskirjoittajan vierasmaja

Joko olet löytänyt tiesi Stellan Notes on a life -blogiin ja vieraskirjoituksiini? Ajattelin tulla tällekin tontille huikkaamaan, että sieltä löytyy nyt mm. paljon toivottu vierastalomme yläkerran esittely ja pari muutakin juttua viikonlopun ratoksi:

12 vuotta blogihistoriaa 
(Postaus, jossa Stella esitteli uuden vieraskirjoittajan, eli MINUT!)

Täällä Anna Piiroinen, Hanko

Let’s get back to Hydra and be poor together
(Elokuva Marianne & Leonard: Words of Love osoittautui muuten kammottavan huonosti tehdyksi ja tunkkaiseksi, argh. Pitää varmaan vielä palata aiheeseen.)

Vierasmajan värit

Niin. Stellan blogiin kirjoittaminen on avannut hanat ihanasti. Vieraskirjoittajan ominaisuus vapautti minut yhdestä jostain syystä raskaalta tuntuvasta bloggaamisen osasta, eli kuvien ja tekstien asettelusta ja muusta teknisestä säätämisestä. Nyt saan vain kirjoittaa, Stella laittaa jutut kasaan ja painaa julkaisunappia. Siellä seisoo nyt juttuja jonoksi asti julkaistavaksi, joten pysykää silläkin kanavalla. Eikä tietenkään vain minun tähteni, vaan myös Stellan kirjoitusten. Luoja se nainen kirjoittaa koskettavasti!

Pieni pyyntö lopuksi: Notes on a life -kirjoitusten alussa on pikkuinen sydän-ikoni. Hipaiskaa sitä, jos kirjoitukseni yhtään miellyttävät. Tämä kaikki on edelleen hirveän jännittävää ja teidän kannustuksenne tuikitärkeää. Ne pienet sydämet ovat kuin majakan silmäniskuja kirjainten meressä seilaavalle. Kiitos.

Vierastalon kuvat ovat Glorian Kodin numerosta 8/2019 ja ne on ottanut Krista Keltanen. Artikkelin toimitti Jonna Kivilahti

3 Comments

  1. MissT says

    Moi Anna! Mä olen aivan uutukainen lukijasi ja aivan täysin ihastunut teksteihisi sekä kuviisi! Olen kahlannut myös tätä omaa blogiasi läpi. WOW, joku osaa kirjoittaa ja niin kiinnostavista asioista. Ja teidän koti, huh mikä paikka! Me asumme Barcelonassa ja meillä aivan samanlainen katto kuin teillä Hangossa. Täällä sitä kutsutaan Katalaanikatoksi. Ihanaa, että kirjoitat, oot huikea!

  2. Anna says

    Niin kiva viesti, suurkiitos uusi ystävä! Tuo katalaanikatto-termi oli uusi, mielenkiintoista!

  3. MissT says

    Pakko vielä korjata itseäni (jäi hämäämään :D), ei ihan katalaanikatto vaan “katalaaniholvi”(Catalan vault tai kataaniksi “Volta Catalana”). Ihanaa syksyn jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.