Leave a comment

Vielä kerran kasvisfajitat!

Tomaatti-avokado”salsa”
Läjäpäin kirsikkatomaatteja tai muita tomaatteja
3 kypsää avokadoa
Pari salottisipulia
Pari puskaa tuoretta korianteria, kenties hiukan mintunlehtiäkin
Öljytilkka, suolaa, mustapippuria, 1-2 limen mehu
Kaikki pilkotaan pienen pieniksi kuutioiksi ja annetaan mielellään
maustua ennen tarjoilua. Tee siis tämä ihan ensimmäiseksi ja laita
jääkaappiin odottamaan. Limenmehu pitää kyllä avokadoista huolen.

Paprikahöystö:
5 isoa eriväristä paprikaa pitkinä siivuina
3 punasipulia ohuina puolirenkaina
3 valkosipulinkynttä
2 punaista chiliä, tai vihreää
Paista pannulla nopeasti, tilkassa öljyä. Mausta juustokuminalla, tai kuminalla, suolalla ja pippurilla.

Papukastike:
Pari-kolme purkillista erilaisia papuja, Go Green‘in käyttövalmiit ovat hyviä!
Kuumenna kattilassa. Mausteeksi valmista fajita- (tai taco-) mausteseosta sekä kenties ropsahdus cayenne- tai chilipippuria. Anna muhitella rauhassa. Maistele,
haistele, maustele…

Tarjoa koko setti täysjyvätortilla-leipästen, tai tacojen, rapean salaatin, paksun ranskankerman ja juusto-raasteen kera.

Mikään ei tietenkään estä tekemästä “kasvisfajitoja pikkuisella jauhelihalla”, kuten Poju joskus toivoi…

(Tämä on hienosäädetty versio reseptistä, joka on ollut aikaisemminkin blogissa, täällä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.