comments 5

Viattomia tunnustuksia

Juuri kun olin lukemassa (taas) Orhan Pamuk’in “Viattomuuden museota”, sain tunnustusta Turkista. “Tuhat ja yksi tarinaa matkan varrelta“-blogin Mine Istanbulista muisti Kirjatoukkaa näin:

Ilahduttavaa! Tunnustuksen saaja saa kertoa itsestään 8 ennestään tuntematonta asiaa.

Hmm…

1. Kirjatoukka on PATALAISKA. Silti helposti innostuva ja innostuessaan hurjasti aikaansaava.
2. Kirjatoukka jättää kirjan HETI kesken, jos ei nappaa. Mutta antaa kirjoille monta mahdollisuuttaa, sillä uskoo siihen, että jokaisella kirjalla on aikansa ja paikkansa. Samasta syystä lukee kirjoja myös useaan kertaan, eri elämänvaiheissa.
3. Kirjatoukka on hyvin, hyvin turhamainen ja ajattelee aivan liikaa, mitä muut ajattelevat.
4. Kirjatoukka rakastaa kylpemistä enemmän kuin saunomista, ja viihtyy erittäin kuumassa vedessä.
5. Kirjatoukka viimeistään hurmasi Herra Kameran kirjoittamalla ensimmäisen yhteisen yön jälkeen pöydälle lapun, jossa luki “Rohkea oli se mies, joka ensimmäisenä nielaisi osterin”/ Jaakko III ja taivuttamalla sen seuraksi samppanjapullon metallikorkista pienen tuolin. Ja pakenemalla paikalta.
6. Kirjatoukka halusi alunperin kuusi lasta, mutta kolmen jälkeen ei jaksanut enää.
7. Kirjatoukka on karannut 17-vuotiaana viikoksi Madridiin.
8. Kirjatoukka rakastaa enemmän suolaista kuin makeaa, mutta kaikkein eniten hyvää viinilasillista.

Bonuksena yksi paljastus Herra Kamerasta: Hän on aivan heikkona toffeeseen, ja Pippa Middletoniin…

En nyt laita tätä eteenpäin, mutta poimikoon ken poimii, näitähän on hauska lukea. Ja kirjoittaa.
Halaus Minelle, jonka blogia SUOSITTELEN lämpimästi kaikille. Siellä tuoksuu appesiininkukka ja loistavat auringonkyllästämät kaakelit.

5 Comments

  1. Näitä en sinusta tiennytkään, joten tunnustus on hyväksytty. Minä en ui alle 25 asteisessa vedessä, mutta en varmaankaan myös yli 30 asteisessa. Suihkukin pitää olla juuri sellainen sopivan haalea. Paitsi Turkin kuumissa lähteissä uin ja sain migreenin. Onnea Herra Kameralle, kuka ei haluaisi naista joka taivuttelee tuoleja samppanjapullon korkeista ja pakenee paikalta:). Halit!

  2. Ainiin, Orhan Pamuk on ihan lempparini. Istanbul ja Lumi – aih ja voih! Viattomuuden museon luin turkiksi ja olen sen vuoksi tooosi ylpeä itsestäni, Orhanin lauseet kun on omaa luokkaansa ja joskus jopa puoli sivua pitkiä:).

  3. Mine, oikeastiko, luit turkiksi! Chapeau!

    "Chapeau! is often used as a generic expression of approval and appreciation in France and other parts of Europe : as a sign of admiration or respect, one shall indeed remove his hat." – Wikipedia 🙂

    Orhan on huippu ja Viattomuuden museo loistava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.