comments 5

Vain vanhoja lehtiä

Huhuilinkin jo Facebookin puolella, mutta kokeillaan vielä tätäkin tonttia:

Löytyykö kenenkään nurkista Vogue Paris Dec 2007 / Jan 2008 numeroa, jonka Guest Editorina on toiminut Charlotte Gainsbourg?

Tiedän, eBaystä löytyy, mutta joko lehden hinta lähetyskuluineen Ameriikoista nousee turhan korkeaksi tai sitten ranskalainen myyjä ei lähetä kuin Ranskaan? Ehkä on joku jekku, jota eBay-noviisina en hoksaa? Tai ehkä minä en vain ymmärrä, etten voi saada kaikkea? Auttakaa naista mäessä!

Lehteä metsästäessäni olen kiljunut kauhusta; olen näköjään viskannut vuosien varrella suorastaan tukollisia dollareita paperinkeräykseen, niin ovat tietyt numerot nousseet arvoon arvaamattomaan ajan myötä. Moni tuttu kansi, ai ai ai… Siis sisko, pidä Voguestas kiinni!

(Paitsi tästä yhdestä, jonka haluat myydä Kirjatoukalle <3 )

5 Comments

 1. Jaaha, mulla olisi tuo Charlotte-numero, mutta en millään taida malttaa luopua. Sorry. Mutta pistän mieleen, jos paha rahapula iskee…

  • Arvaas, mä oon kyllä yks kahjo… Mä huusin sen eBaystä, Jenkeistä! Auts! Ja Liivia, tietysti SULLA on toi numero <3

  • Auts! Olin menossa tonkimaan tyttären kätköt, ois voinut löytyä meidän pikku pariisittarelta 🙂
   Mut hyvä tietää että ovat arvossaan…

  • Katsotaan nyt tuon Repetton-episodin jälkeen tuleeko edes koko lehti, ja jos tulee niin tuleeko oikea numero, vai tyhjeneekö vain tili 😉
   Sano tyttärelle terveisiä, että pitää kätköistään hyvää huolta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.