Valitse sivu

Ylimmässä kuvassa hymyilevät suloiset uudet kahvilanpitäjät Jennifer ja hänen sisarensa Josefin. Hotelli Regatan alakerran kulmauksessa sijaitseva kahvila on saanut uudet omistajat.

Jennifer suhtautuu kahviin ja teehen ihanalla intohimolla. Tuotteet tulevat kahvinpaahtimo Johan & Nyströmiltä, Jennifer on valinut tarjolla olevat laadut huolella. Pian maistettavana on vaihtuva ”viikon kahvi”, papuja ja vastajauhettua kahvia saa ostaa myös mukaan. Teelaaduista vinkkaan vaikkapa tennis-Hankoon hyvin sopivan Rooibos Wimbledonin, jota sain tuoksutella; mansikkaa, vaniljaa ja samppanjaa!

Tiskistä löytyy täytettyjä leipiä, makeita leivonnaisia, runsaita salaatteja. kaikki on raikasta ja tuoretta. Janoinen löytää jo luomumehuja, oluita ja siidereitä, viiniäkin, kesäksi kehiin tulevat vielä smoothiet, Mimosat ja Bellinit. Luomua ja reilua kauppaa käytetään mahdollisimman paljon.
Terassilta näkyy merelle, aurinko lämmittää, ja kahvitellessa voi seurata mitä moninaisempaa liikennettä ja poskipussailla tuttuja rantabulevardilla.

Croissant ja vahva café au lait minulle, kiitos, ja voitteko kaivertaa Kirjatoukalle oman samppanjalasin, josta voin viikonloppuaamuisin käydä siemaisemassa kuplivat? Täällä tavataan!

Café Regatta, Merikatu 1, on avoinna nyt keskiviikosta sunnuntaihin, ja sydänkesällä joka päivä. Viralliset avajaiset ovat 1.5.
Peukkua voit näyttää Facebookissa, KLIK.
”More than just a cup of coffee” 🙂

Edit: Huomenna tiistaina, eli vappuaattona, kahvila on avoinna klo 14-20!