comments 8

Uuni taas kuumana

Huomasin Soppa 365-palvelussa uunifeta-ohjeen, ja siitä se ajatus sitten lähti.

Laita isoon uunivuokaan feta-neliöitä ja lorauta öljyä päälle.

Pilko isoon kulhoon ihan pieneksi hakkelukseksi miljoona tomaattia, erivärisiä paprikoita, punasipulia, pari chiliä, pari valkosipulinkynttä ja pari punttia basilikaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja ripauksella sokeria jos tomaatit sitä vaativat.
Laita nyt puolet salsasta fetojen päälle, peitä vuoka foliolla ja tyrkkää uuniin puoleksi tunniksi.

Tarjoa ihanan pehmeä ja tuoksuva juusto uunivihannesten, lopun salsan ja maalaisleivän kera.

Uunivihanneksina meillä oli tällä kertaa pellillinen broccolia ja fenkolia, jotka olivat uunissa kypsyneet öljy-hunajahunnun alla makoisiksi. Päälle ripottelin vielä paahdettuja pinjansiemeniä.

Jos ei tällä yhtä marraskuuta selätetä, niin milläs sitten!

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.