Valitse sivu

Kun Kirjatoukka oli korvatulehduksineen pahimmassa vaiheessa flunssaansa, niin ainoa hyvä puoli siinä väliaikaisessa kuuroutumisessa tuntui olevan se, ettei tarvinnut vastaanottaa puheluita Kirjatoukan huikentelevaisilta vanhemmilta Ranskan Rivieralta. Minkälainen äiti lähtee matkoille kun pieni tyttärensä on sairas?? (Älkää takertuko ikään, melkein neljäkymppinen on sairaana yhtä avuton kuin koiranpentu…)

Hyvitykseksi toivat sentään mahtavat tuliaiset. Tosin epäilen, että äitini saa provisioita joltakin mandariini-oliiviöljy-kauppiaalta, sillä tämä lienee jo kolmas tai neljäs pullo tuota vaikeasti käytettävää ainetta… No, itse asiassa se on loistavaa oliivien kera.
Kauhanlepuuttaja päätyi ”Taiteilijaresidenssiin”, jonne se sopii kuin nenä päähän.
Alimmaisessa kuvassa on tyynyille illalla pirskoteltavaa laventelisuihketta.

Kuvissa ei näy Carrefourin kauppakassi. Pyydän aina matkustavaisia tuomaan tuliaisiksi paikan päältä kestokassin. Se tekee arjesta hiukan hauskempaa. (Ja on tuliaisen tuojalle helpotus; maksaa noin euron eikä paina juuri mitään.)

Kuvassa näkyvät CD-levyt ovat Herra Kameralta, jokaiselle naiselleen, isolle ja pienille.

Niin, ja vielä: vanhempani osallistuivat matkalla ystäväpariskuntansa tyttären häihin, eikö olisikin HURMAAVAA saada kokea provencelaiset häät!