Hurjasta ranskankielisestä nimestään huolimatta parin viikonlopun takaisesta mustatorvisienipastasta tuli erinomaista. To die for, etten sanoisi. Resepti oli Viini-lehdestä, pennet mitä loistavinta laadultaan, seura – noh – sekalaista. Eihän me sitä reseptiä ihan pilkulleen noudatettu, mutta sinä voit niin tehdä, resepti löytyy täältä!
Ranskalaiset kutsuvat siis mustatorvisientä nimellä trompette de la mort, “kuoleman torvi”. Varmuuden vuoksiko meillä oli buddhanpää ruokapöydällä? Mene ja tiedä.
Täältä löydät minut nykyään
Hae blogista
Blogiarkisto
Kategoriat
Avainsanat
15vuotta
Amsterdam
arkkitehtuuri
awards
Belgian Lempi
blogi
elokuvat
Hanko
Helsinki
hotellielämää
Kauppa
Kirjatoukka haastattelee
Koti
Kreikka
kukat
kulttuuri
kulttuuririennot
Kööpenhamina
Look like Lou
LOVE
Lukijoiden toivepostauksia
Luvussa juuri nyt
matkat
Meksiko
musiikki
mutsi
Pariisi
Politiikkaradio
Q&A
Ranska
ravintolat
reseptit
Shop
sisustus
studio
taide
Taiteilijaresidenssi
Tallinna
Turku
tyyli
Tästä innostuin tänään
Vieraskirjoittaja
Villa Le Menestrel
vinkit
Yhteistyö