comments 2

Toscanalainen papusoppa

Laiskan lauantain herkku, toscanalainen papusoppa.
Mitäs siihen tulikaan…
Hiukan naudan jauhelihaa (täktomilaista highland-karjaa, tässä tapauksessa!)
Savukylkeä
Chorizo-tyyppistä makkaraa
Sipulia, purjoa, varsiselleriä, porkkanaa, herkkusieniä, kurttukaalia, valkosipulia…
Erilaisia papuja
Tomaattimurskaa
Viinipullon pohjat
Lihafondia
Rosmariinia, timjamia, mustapippuria
Kupillinen oliiveja
Reilusti vettä

Tämä padallinen heilui kyllä taas sopan ja padan maagisessa välimaastossa. Ja paranee vain vanhetessaan. Maukasta myös yöllä, kun raottaa jääkaapin ovea ja kastaa hiukan jo kuivuneen patonginpään liemeen…

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.