Valitse sivu

Viidennen kerran järjestettävät Hangon Musiikkijuhlat (13.-18.7.2014) marssittavat kaupunkimme eri esiintymislavoille taiteilijan jos toisenkin. On barokkikonserttia ja balladeja, on Johanna Iivanaista ja Jorma Hynnistä.

Kirjatoukka aika neitsellisenä klassisen musiikin tuntijana valitsee opiskelupaikakseen tänä vuonna hämärän baarin ja ranskalaisen jazzin.

Pariisissa asuva ja ahkerasti keikkaileva eri kansallisuuksista koostuva nuori ja nouseva jazz-posse Siili 4tet tekee Hangon festareilla ensikeikkansa Suomessa. Kvartetin suomalaisvahvistus on lahjakas Aino Eerola. Muut jammailijat ovat Noam Lerville, Maurizio Congiu ja Bruno Marmey (kuvassa, kas kun ihan itse valitsin). Funkahtavan jazzinsa Siili 4tet maustaa mm. kansanmusiikilla.

Jazzillan keikkapaikkana keskiviikkona 16.7. on Origon yläkerta, säpinä alkaa klo 21 ja lippu maksaa vain kympin.
Esimakua musiikista Soundcloudista.

Lähes samalla kokoonpanolla jazzaillaan myös sunnuntaina 13.7. ja maanantaina 14.7. Ravintola Origon festivaalibrunsseilla klo 11 alkaen. Silloin suomalais-rankalaisen bändin nimi on E.L.M Trio.


Koko Hangon Musiikkijuhlien ohjelmisto – konserttikalenteri , musiikkileiri ja oheistapahtumasarja HMJ Fringe 2014 – festareiden sivuilta.