comments 2

Teetä ja sympatiaa

Viime viikonloppu Helsingissä meni kuin sumussa. Ei, ei noiden drinkkien takia, vaan kammottavan epäreilun kesäflunssan, joka vei hermojen ja yöunien lisäksi äänen. Sitkeästi, ja rakkaiden ystävien ymmärryksellä Kirjatoukka kuitenkin pihisi ja kähisi läpi ihanan ohjelmamme.

Flunssaa koitettiin häätää niin Toscaninin chili-valkosipulipastalla ja teellä kuin Gaijinin inkivääri-cocktaileillakin. Koko matkan kohokohta oli illallinen Boulevard Socialissa. Sunnuntain notkuimme Klaus K:n huippuaamiaisen voimin Ateneumissa ja Akateemisessa. Perfect.

Ja mikä hauskinta: törmäsin kaupungilla sielunsiskooni vuosi(kymmeni)en takaa, ja hänhän paljastui blogin lukijaksi, kera perheensä ja sisarustensa. Siispä lähetän täten suukkosia perhekunta B:lle, Italiaa myöten!

2 Comments

  1. Toivottavasti teillä oli flunssasta huolimatta mukava reissu. Kuvista päätellen upea sellainen 😉
    Itse kärvistelen myös flunssan kourissa kotona. Ei kivaa 🙁

    Jutta

  2. Jutta, kiitos, olihan se mainio reissu: hyvää seuraa ja hyvää ruokaa, ja paljon aikaa kirjakaupassa. Mitä sitä ihminen voisi enemmän elämältä pyytää! (No okei, lämpötila olisi voinut olla plussan puolella ja keli hiukan vähemmän tulvamainen, he he!) Tsemppiä flunssataistoon, minä olen edelleen kipeänä, ja kommunikoin lähinnä käsimerkein ja kulmakarvoja kohottelemalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.