comments 7

Täydellinen nainen

Dr. Philin rouva Robin on todellinen joulun sankari. Hän koristelee kotinsakin itse, ihan ilman palkattua koristelijaa. Onneksi tuo valkohampainen superihminen on kirjoittanut joulukirjan, niin mekin pääsemme vilkaisemaan hänen Pähkinänsärkijä-kokoelmaansa, mantelikeksejään ja ah niin uskomattoman kaunista, etten sanoisi täydelllistä, joulunviettoaan. Mies tukee ja kannustaa vimmattua koristelua, pojat ihailevat äitiään ja miniäkin kuiskaa “I love you” sukupolvipiparien paiston lomassa anoppinsa kaulakuoppaan.

Niin, olisiko nyt löytynyt kirja, jota Kirjatoukka EI halua lukea? Tiedän tosin, kuka saa tämän kirjan ensi vuonna joululahjaksi 🙂

7 Comments

  1. Anonyymi says

    Ei ole totta! Siis tämän kirjan tarina. Jokin särö sieltä on pakko löytyä, tai edes ryppy, jokin yksi huulten tienoilta, minne restylane ei ole tehonnut 🙂 -tuulia

  2. Justiinsa tollaista se on meidänkin elämä. Tosin vielä ilman miniöitä ja vävyjä. Pitäisköhän munkin kirjoittaa siitä kirja:D?

    HYVÄÄ JOULUA Annaseni! Kiitos tähän astisesta, nyt täällä laskeudutaan joulustelemaan ainakin muutamaksi päiväksi. Jos maltetaan:).

  3. Kiitos Liina <3 Kaunista joulunaikaa sinullekin! Olen hiipinyt juuri (klo 6!) alakertaan laittamaan riisipuuron tulelle, ihana hiljainen aattoaamun hetki. Muista jatkaa kirjoittamista Liina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.