comments 10

Takkirakkautta

Voi maailma, saisiko sinne gaalaan mennä villakangastakissa??? Näen jo mielessäni paksut mustat sukkahousut, mustat pitsiliivit ja uuden takkini, vyötäröltä vyötettynä. Ei muuta. No pieni käärmeennahkalaukku ja nilkkurit. Tukankin voisin kammata ja kajalia sutata oikein olan takaa.

Kävin eilen Helsingissä ja piipahdin Fredalla Liikkeessä. Vainio.Seitsosen musta villakangastakki ei ainostaan huutanut nimeäni rekistä, vaan käytännössä katsoen heittäytyi henkarista ylleni eikä lähtenyt enää pois. Eikä minulla totta vieköön ollut aikomustakaan riisua sitä. Enää koskaan. Ei vaikka Stockan Chanel-tiskin tyttökin yritti sen ostaa yltäni.

Jos rakkaudestamme enemmän todisteita tarvitsette, niin näettehän itse. Minä kaikista maailman ihmisistä olen änkemällä änkenyt kameran eteen vällyineni kuvattavaksi. Ihanat ylipitkät, pudotetut hihat, laatikkomalli ja kaunis laskeutuvuus. Sellaista pariisilaista huolettomuutta piilokiihottavuudella. Isoihin taskuihin mahtuu pokkari poikittain ja vyöllä voi tarpeen tullen vaikka lassota iltapalaa.

Sehän on siinä.

Vaan kuka tunnistaa kuvauspaikan? Siitä lisää seuraavassa luvussa.

10 Comments

 1. Anonyymi says

  Ihana Villa Gyllenberg! Ja hurmaava takki 🙂

  • Minnaminnaminna, siellä oli myös ihan mielettömän hieno harmaa!

 2. Anonyymi says

  Yhtä petroolinsinistä villakangastakkia tänään kaukaa liikkeessä ihailin, ja ajattelin, pitäisinkö? Siinä värissä on jotain outoa kiehtovaa…Mallikin niin sopivan pituinen ja laatikkomainen, muttei liikaa…ehkä jopa ajaton.
  Voi meitä, jotka joudumme vaatekappaleen loistavan auran ympärille kiedotuksi!
  (Mietin silti ainakin yön yli =)

  Nikadora

 3. Voi hitsi mikä hieno takki! Täällä yksi kaipailee hyvää takkia juuri tähän aikaan vuodesta.

  • Käy katsomassa Liike, Freda, Helsinki! Iloitsen takin kauneuden lisäksi siitä, että vaatteet ovat suomalaista vaatesuunnittelua ja käsityötä ja -ööh- taideteollisuutta!

 4. Uusi takki on parasta, tulee ihan supersankariolo! Sinun takkisi näyttää jotenkin halauksen lämpimältä, sellaiselta turvalliselta, muttei näkymättömäksi tekevältä. Minun uusi on roosan värinen, se on ulkoillut jo muutamana päivänä ja hitsi kun on kivaa.

  • Roosa, wau, varmaan herkku! Mun takki on todellakin kuin halaus, hyvin sanottu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.