comments 2

Syö ja nukkuu

Kirjatoukan “home away from home” Helsingissä eli hotelli Klaus K kattaa nyt syksyllä setin kuplivia muotibrunsseja. Marraskuun alussa, lauantaina 3.11. brunssilla on tuulahdus Pariisia, kun Jasmin Santanen esittelee f/w 2012-2013 mallistonsa “Cult of Temptation”. Sinne siis.

Minun lempihuoneeni sijaitsevat Bulevardin puolella, kulmassa, josta näen Stockalle, Svenska Teaternille, ydinkeskustaan… Ihanaa katsella ihmisiä ja hulinaa, täällä toisella Bulevardillani kun on huomattavasti hiljaisempaa!

Muista silti tsekata myös Klaus K:n leffahuone ja Katja Tukiaisen taiteilema uskomaton Tivoli-huone, tosi wau wau wau! Ja yöpyessäsi varaa riittävästi aikaa herkkuaamiaiselle, sekä myös hiustenpesulle, sillä hotellin kylppärituotteina on ihanaa Malin & Goetz-sarjaa.

2 Comments

  1. Siitä on jo aikaa kun viimeksi Klaus K:ssa olin.. mutta silloin minulla oli juuri tuollainen huone jonka ikkunasta häämötti Svenska Teatern. Ja ne aamiaiset!

    • Viime vierailulla syksyn värit ikkunoiden takana, ihanaa… Ja todellakin; se aamiainen, niin hyvää!
      Ainoa, mitä muuttaisin on kyllä juurikin sen aamiaissalin sisustus. Tosin Klaus K:ssa on lounge/ living room-projekti meneillään, joten ehkä seuraavaksi..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.