comments 3

Surinasussut

Voihan vaari! Pulppu sai vuosi sitten helmenvalkoisen Vespan syntymäpäivälahjaksi isovanhemmilta, ja nyt vaari karautti kiiltävän mustalla moottorilla pihalle, vähän etuajassa, toitottamaan torvea ikkunan alle. Pikkuneiti Pulina ei ollut uskoa silmiään! Me muutkin vain seisoimme rappusilla saamatta sanaa suustamme, aplodeerasimme sentään sille näylle, kun nuo kaksi, yhtä onnellisen oloiset lahjanantaja ja -saaja, kaasuttivat kunniakierrokselle pihan ympäri. Siis jos ihmettelitte, mitä siellä Bulevardilla taas ilakoitiin.

Voin vain kuvitella kaunottaret, kun he kaartavat keväällä koulutielle, toinen mustalla, toinen valkoisella ratsulla. Ollaan tultu pitkä matka niistä kömpelöistä, käytetyistä kaksostenrattaista, joita Helsingin Mariankadulla aikoinaan lykin. Silti… ne päivät, ne pienen pienet tytöt… Mihin katoavat vuodet, vuosikaudet?!

3 Comments

  1. Voi kyllä, kyllä! Kerro molemmille terveisiä, tuota tunnetta ei voita mikään! Kenties pakkaset sulkee kauden hetkeksi, mutta kevät, niin, kevät…Siitä se alkaa taas! Oltiin siskon kanssa 3 1/2 vuotta sitten kesällä Hangossa asti, 2 yötä hotellilaivassa ja Vespat parkissa rannalla. Mc Siskonmakkaroiden sääntömääräinen kesäkokous sillä kertaa. Matka kesti miltei 6 tuntia / suunta, joka minuutin arvoinen! Tullaan taas…

  2. Ajattelinkin sua kun tätä kirjoitin 🙂
    Tietenkin suhaat uudestaan tänne systerisi kanssa, pitäähän sun tulla tarjoilupöytää katselemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.