Kirjatoukka tekee yleensä sinisimpukat perinteiseen tapaan, valkoviinissä, vain persiljalla ja valkosipulilla maustetussa liemessä.
Tänään teimme kuitenkin näin:
Ruskista paketillinen pekonia pieneksi pilkottuna.
Seuraavaksi pyöräytä samalla pannulla pari fenkolia krouvisti lohkottuna, ja valkosipulinkynsiä. Lisää pari ruokalusikallista voita. Paljon persiljaa, ja salviaa. Kaada pullollinen valkoviiniä pataan, ja kiehauta kunnolla. Lisää huudotut ja koputetut sinisimpukat, ja höyrytä kunnes avautuvat. Ennen tarjoilua vielä iso kourallinen persiljaa päälle.
Kuva poimittu jostain netistä, pahimpaan hätään.
Täältä löydät minut nykyään
Hae blogista
Blogiarkisto
Kategoriat
Avainsanat
15vuotta
Amsterdam
awards
Belgian Lempi
blogi
elokuvat
Hanko
Helsinki
hotellielämää
joulu
kauneus
Kauppa
Kirjatoukka haastattelee
kosmetiikka
Koti
Kreikka
kulttuuri
kulttuuririennot
Kööpenhamina
Look like Lou
LOVE
Luvussa juuri nyt
Meksiko
musiikki
mutsi
Paku-Ville
Pariisi
Politiikkaradio
Porvoo
Q&A
Ranska
ravintolat
reseptit
Shop
sisustus
studio
taide
Taiteilijaresidenssi
Tallinna
tietoja joita ilman et voi elää
Turku
Tästä innostuin tänään
Vieraskirjoittaja
Villa Le Menestrel
Yhteistyö