comments 9

Silmänruokaa-arvonta ja teksti numero 800!

Postipoika toi teille ja meille kevätlahjan: arvomme 800 blogipostauksen, kevään, hyvän ruoan, ja vaikkapa rakkauden kunniaksi yhden kaunistakin kauniimman ja taatusti tuoreen keittokirjan, Marina Ekroosin “Silmänruokaa” (WSOY, 2012). Kirjan arvo on noin 35 euroa.

Kuunnelkaa nyt näitä reseptejä; Äidin tattikeitto, Kitch Burger, Kesärullat, Patatas Bravas, Quiche Lorraine, kesäkurpitsaraviolit… ihan kuin Kirjatoukan keittiöstä, Marinalla on samanlainen (erinomainen) maku!

Kerro meille miten sinä nautit mieluiten parsaa, (kirjassa se tarjoillaan hollandaisen kera, I rest my case), valkoista tai vihreää, ja olet mukana arvonnassa. Aikaa on suunnilleen sunnuntaihin saakka. Myös Kirjatoukka ja Herra Kamera blogin Facebook-sivulla saa osallistua.

HURRAA!

9 Comments

 1. Anonyymi says

  Mukana kirjan arvonnassa.
  Kukkakaali-parsagratiini tai ihan vaan keitän vihreää parsaa muun ruoan lisukkeeksi.

  Minna P.

 2. Tähän löytyy yksi ja ainoa oikea vastaus. Grillattuna ja parmankinkkuun kiedottuna, alle noin minuutin esikeittäminen. Päälle häviävän pieni nokare rakuunalla maustettua voita. 😉

 3. Minä syön oman maan vihreää parsaa voin ja Westcharkin kinkun kera. Mies tykkää parsasta piparjuurituorejuuston kanssa!

 4. Nolona pakko tunnustaa, että en ole tainnut koskaan valmistaa mitään parsasta! Keittokirja olisi siis tarpeen…

 5. Minäkin olen se, joka jätän parsan lautasen reunalle ja siitä kuopus tulee ja syö sen. Voin keittokirjasta tehdä kyllä jotakin muita resepejä. Tai katsoa kuvia:).

 6. Parsarisotto käynnistää kevään, sitten lähdetäänkin urakalla hollandaise, uppomunat, pasta, piirakka. Ihmisen on ihan tarpeellista vetää parsaöverit joka vuosi, että jaksaa odottaa seuraavaan kevääseen.

 7. Ihanaa, ihanaa, antaa tulla lisää vaan vastauksia! Lammas ja Mine, ehdottomasti mukana kilpailussa, ilman reseptiäkin, noin hyvillä argumenteilla!

  Näin hauskasti vastasi eräs anonyyminä pysyttelevä Herra L. Facebookin puolella:

  "Parsa nautitaan hyvässä seurassa, ei koskaan yksin. Se on tärkeintä parsaorgioissa.
  Värillä ei ole väliä, paitsi viinin pitää olla viileetä valkeeta ja riittävästi. Jos joku (hätätapauksessa itse) pistää parsan viereen rapeata pekonia, vaikka Ekenäs rökerin savustettua, niin siinä on suolaa ja parsalle hyvä kaveri. Voisula ei pahenna tilannetta.
  Lisäksi pitää olla auringonpaistetta, jotta luulee, että on kevät, ainakin jossakin.
  Siinä minun parsaohjeeni. Jos joku muu tarjoaa parsaa minulle jossakin muussa muodossa, suostun aina."

 8. Vihreistä ja valkoisista parsoista tehty parsarisotto. Ehdottomasti!

  Mielenkiintoisen oloinen keittokirja. Mukava jos arpaonni suosisi;=)

  Jutta

 9. ONNEA MINNA P.!

  Silmänruokaa-keittokirjakilpailu on päättynyt!

  Kirjatoukka on nyt koonnut osallistujat yksityisviestillä vastanneista, Facebookista ja täältä blogista, kirjoittanut nimet lapulle, numeroinut nimet, repinyt pieniä paperinpalasia, kirjoittanut niille numerot, sekoittanut ja nostanut silmät kiinni yhden lapun; kauniin kirjan onnellinen uusi omistaja on "Minna P".!

  Minna, ole hyvä ja lähetä postiosoitteesi yksitysiviestinä meille osoitteeseen HangonAnna@gmail.com, niin pistämme kirjan tulemaan.

  Kiitos kaikille parsa-resepteistä ja osallistumisesta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.