Valitse sivu

Tämä päälle jäänyt aikaerohöyryissä valvominenko minut on saanut kiintymään tuijottaviin silmiin? Ei, kyllä villitys ulottuu kauemmaksi historiaan, ja vahvistui viimeistään, kun graafikko Sonja tarjosi blogin logoksi sekä silmää että suuta. Logo on tuntunut omalta, minusta on muun muassa aina ihanaa ojentaa käyntikorttini!

Silmällä on lukuisia symbolisiakin merkityksiä, uskonnoista ja maailmankolkista riippuen. Minä en niihin ole juurikaan perehtynyt, mutta en pane pahakseni, jos silmä tuo minulle vaurautta, terveyttä ja onnea, kuten esimerkiksi muinaisessa Egyptissä uskottiin. Antaa palaa vaan!

Ystävät tarttuivat hanakasti silmäjumitukseeni, sain jo syksyllä pinssin ja eilen puolestaan vinkin Kenzon uudesta hajuvedestä. (Kenzolla on paljon silmää tämän hetken mallistossaan, kai se sitten on – tylsää kyllä – muotia.) Silmä-espadrilloksistakin haaveilin. (Ne olisivat nyt alessa, mutta voi, ei juurikaan enää kokoja jäljellä!) Silmä selvästi seuraa minua, näen silmiä joka puolella.

Silmänmallista peiliä olin etsinyt jo tovin, kehittänyt siitä suorastaan pakkomielteen,mutta ei niitä niin vain löytynyt. Tai jos löytyi, niin viimeistään kuljetuskulut hillitsivät ostohaluja. Kuten jo kerroinkin, huomasin vasta Parkkosen ensimmäisistä Meksikon kuvista, että olin istunut juuri oikeanlaisen silmäpeilin alla tyynen rauhallisesti kaupantekomahdollisuutta huomaamatta. Lopulta bongasin H&M:n valikoimista simppelin ja kohtuuhintaisen peilin, mutta jottei asia olisi ollut liian mutkaton, peiliä löytyi vain UK valikoimista. Niinpä sitten sopivan säädön jälkeen tilasin sen ystävättäreni tyttären Lontoon-osoitteeseen, ja Lontoossa vieraileva ystäväni tuo sen sieltä sitten minulle Suomeen. Huh hei.

Tuo ylimmän kuvan rottinkinen silmäpeili olisi kyllä ollut IHAN TÄYDELLINEN… ja silmäkulhostakin tykkään kovasti.

Lue lisää: Mutta juoksijaa minusta ei koskaan tullut, vaikka se silmä silloin parantuikin!

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna