Valitse sivu

Minähän lupasin shoppailla, lähtiessäni, ja niin tapahtui. Niiden suunniteltujen lisäksi mukaan poimiintui jotain muutakin. Kuten täydellinen päiväpeitto Taiteilijaresidenssiin S.A.L.I.sta. Se ei vielä vilahda näissä kuvissa, se saa estradin sitten kun on paikoillaan. Olisin minä tuon oranssin peilinkin voinut omia…

Sen juuri oikeansävyisen, kahvinvärisen villatakin löysin H & M’sta, ja mustan, napakan InWearilta; tarpeeksi pitkät hihat, lyhyt malli, pyöreä kaula-aukko, yksinkertaiset napit. Perfect. Huivit löytyivät Dellystä, Herra Kamerallekin petrolinsininen ja poltettu oranssi, uuh! Kämpän alesta löytyi kauneuksia, kuten ”pelkäsinkin”, ja Nougat’sta jotain, molemmat jo joululahjaksi tyttärille, mutta siitäkin lisää myöhemmin.

Tyttäristä puheenollen, ne heidän mieleisensä raitapaidat löytyivät Lindexin ”Holly & Whyte”-mallistosta. Legginsit myös Lindexistä. Pojan roikale Picasso-fanina sai ihan oikean normandialaisen Saint James-puseron Kapteenskasta. En vielä tiedä annanko hänen käyttää sitä, vai ihailenko itsekseni. Katsoo nyt miten hän piirtämisessään edistyy ; )

Lisäksi lapset saivat tuliaisiksi Jean-Paul Gaultier’n raidalliset pullolliset Cokista, paitoihin sopivat.

Oz’in ihanaan lahjapussiin sujahti rippilahja kummitytölle, tuota kauan himoitsemaani kahletta sain vain pidellä hetken kuvaustekosyyllä. Se on hienointa mitä tiedän.

Kirja S.A.L.I.n pöydällä: Life & Work, Malene Birger’s Life in Pictures. (TeNeues)