Valitse sivu

Nyt on kuulkaa kauhea vauhti päällä.

Uusi ystäväni kertoi minulle marraskuussa jotain jännittävää. Se koski seitsemän vuoden syklejä, joissa elämämme kulkee. Hän sanoi, että seuraavana syntymäpäivänäni jotain muuttuu.

“Ihan sama”, ajattelin, tahmealta tuntui, eikä mitenkään kovin valoistalta näyttänyt. Mikä tämän nyt muuttaisi, muutamissa kuukausissa.

Sitten alkoi liikahdella. Kokonaiset mannerlaatat lähtivät hitaasti soutelemaan.

Vaikka varsinaiseen syntymäpäivääni on vielä pari viikkoa aikaa, ovat planeetat todellakin vaihtaneet paikkaa. Tai jotain. Asioita tapahtuu, kivoja asioita. Töitä. Energia pumppaa minussa kuin mahla nuoressa koivussa ja palaset napsahtelevat paikoilleen. Kaikki oikeat asiat ja ihanat ihmiset purjehtivat kynnykselleni. Ihan kuin koko maailmaa olisi ravisteltu oikein kunnolla uuteen uskoon.

Meidän etuovemme taikaportaatkin toimivat taas, sinne kannetaan koreita kirjailtuja paitoja, ranskalaisia jäätelökulhoja, raparperia ja maa-artisokkia… En hämmästyisi yhtään jos vaikka kultaa ja mirhamia.

Voiko onni nyt kääntyä, saanko uskoa tähän? Oli miten oli, miten ihanaa onkaan TEHDÄ, miten ihanaa olla elossa ja pursuta ideoita ja OSATA KAIKKEA!

Ainoa vaan, että kotihommat eivät kiinnostele, eivät sitten yhtään.

Ilmoitin äidilleni (joka lähetteli minulle varhaiskaali- ja maksareseptejä solisevana viestivirtana), etten aio kokata vähään aikaan yhtään mitään. Kerroin ratkaisevani perheen lähtitulevaisuuden ruokahuollon pakastepizzoilla.
Ä: Pakastepizzat ovat myrkkyä
K: Naisen seisottaminen hellan ääressä on myrkkyä
Ä: Telaketjufeministi
K: Kiitos!

Sitten tämä telaketju meni ja teki parsaa ja pannukakkuja (ja raportoi kaikesta Facebookissa). Herra Kamera sentään sheikkasi drinkit.

Bongattu blogista nimeltä Pikkuseikkoja, jonne kiitos perjantai-iltamme pelastamisesta:

APEROL GIN SOUR (kahdelle)

4 cl sitruunanmehua
4 cl Aperolia
4 cl giniä
4 cl Agave-siirappia*

Laita sheikkeriin jäitä ja juoman ainekset. Meillä ei ollut Agave-siirappia, vaan annoimme parin lusikallisen hunajaa* sulaa sitruunamehuun. Sheikkaa kunnes sheikkeri on kylmästä huuruinen, kaada avariin laseihin.