comments 16

Sellainen showman

Kävin katsomassa The Greatest Showmanin. Kiinnitin huomiota seuraaviin seikkoihin. (Olisin niin mahtava elokuvakriitikko!)

Ripsienpidennykset pilaavat kaiken. Koko elokuvan ajan tuijotin Michelle Williamsin ripsiä. Tiedän, ei tässä elokuvassa nyt muutenkaan oltu ihan realismin äärellä, mutta silti. Kaikilla on ne, ajankuvasta riippumatta. Jopa Diane Keatonilla oli viimeisimmässä leffassaan pidennykset, enkä muista siitäkään elokuvasta muuta kuin ne ripset.

Olivat liian vanhoja, Michelle Williams ja Hugh Jackman.

Hugh Jackmanilla ei ole ainakaan minuun vetoavaa karismaa ja Michelle Williams-parka joutui esittämään keltatukkaista, kosteasilmäistä, kaiken anteeksiantavaa ja vähään tyytyvää enkelinaista, joka kai sitten on elokuvamiesten suurin fantasia.

Pariskunnan tyttäret eivät kasvaneet ollenkaan vaikka koko hässäkkä ainakin yhden biisin mukaan kesti vuosia ja vuosia. Heidän tehtävänsä oli huutaa läpi elokuvan daddy, daddy, joko isän tullessa tai isän lähtiessä. Heistä kasvaa vallan mainioita  kosteasilmäisiä, kaiken anteeksiantavia ja vähään tyytyviä enkelinaisisa. Siis jos kasvaa.

Elokuvan herkin kohtaus oli se teatterin seisomaparvella tapahtuva kädestä kiinni ottaminen. Kylmät väreet. En spoilaa enempää.

Eikö kukaan kiinnitä huomiota siihen, että tämä Barnum todella sulkee erikoiset esiintyjätoverinsa ulos teatterin lauluillan jälkeiseltä samppanjavastaanotolta, häpeää heitä ja pitää heitä epäsopivina piireihinsä? Se kertoi minusta tyypistä kaiken, en usko että hän muuttui tai että se oli vain vaihe. Meni maku!!

Rakastan isoja tanssikohtauksia, joissa hakataan jaloilla lattiaa, siitä mä tykkään! Olisin halunnut katsoa vain niitä show-kohtauksia salissa ja sirkusteltassa, ja loppupuolen baarissa tapahtuva tanssinjytke, tosi kiva!

(Mutta yksikään biisi ei kyllä jäänyt päähäni.)

Annan Anna palaa anna-palkinnon (kultainen alastonpatsas itsestäni) elokuvan koreografille Ashley Wallenille, onnea onnea Ashley!!

The Greatest Showman Dance Tutorial täällä!

16 Comments

 1. Mamma Vee says

  Uuh
  Jaan mielipiteesi ripsien pidennyksistä!
  Viimeksi meni asuntoesittely plörinäksi, kun huomioni kiinnittyi vain välittäjän silmien päällä roikkuviin “markiiseihin”…

  • Anna says

   Kaikesta huolimatta ajattelin koko elokuvan ajan että pitäiskö laitattaa… ripset, ripset, ripset. Mut on aivopesty. Mutta en jaksa sitä huoltamisen määrää! Jos vaikka kaksi kertaa vuodessa pitäis käydä paikkailemassa, mutta muutaman viikon välein??? Ei onnistu tämmöiseltä huithapelilta!

   • Mamma Vee says

    No, myönnettävä on, että mielessä on minullakin käynyt..

    Mutta ei sitä päivää ole vielä tullut.

 2. Maaja says

  En tiedä elokuvasta mitään (en ole lukenut etc), mutta iso poppo näyttää olevan asialla. Nyt jos menen katsomaan, niin varmaan vahdin näitä RIPSIÄ.
  Kyllä omat ripset ja kynnet ovat jokaiselle meistä kaiken luonnollisimat ja kauniit, vai mitä ?

  Niin, ja mun edellinen kommentti oli Mamma Veelle niistä markiiseistä.

 3. Ha haa, mulla on tämä leffa katsomatta, joten kiitos! Inhoan ripsienpidennyksiä enkä näin ollen ole niitä itselleni hankkinut. Enkä ole vielä koskaan nähnyt hyvännäköisiä pidennyksiä. En siis selkeästi tässäkään leffassa. =) By the way, muutama tuttuni on ottanut itselleen ripsipermanentin ja ovat kehuneet kovasti. Sitäkään en tosin aio itselleni ottaa lyhyistä tynkäripsistäni huolimatta. Kaikenlaiset liimat silmissä puistattaa jo ajatuksen tasolla. Ja onko nämä ripsienpidennykset puhtaasti ikäkysymys, en niitä ikäisilläni juurikaan näe.

  • Anna says

   Tai sitten on ollut niin hyvät pidennykset, ettet ole tajunnut niitä pidennyksiksi? En mäkään tosissani ole pohtinut ripsiä muuta kuin matkoille. Kuumille matkoille. Mutta en oikeasti tiedä helpottaisivatko ne sielläkään, eivätkö ne mene ihan takkuisiksi jossain Kreikan kuumuudessa?? En tajua…
   Ripsipermanentti, tutkin asiaa. Tosin en kestä kun ripsiä värjätään, ja (vähän asian vierestä) alan itkeä jos kulmakarvojani nypitään! 😀

   • Ellimari says

    Lehmän ripset, siis semmoiset, jotka roikkuvat poskella. Sitten menin yllytettynä Yumi-ripsitaivutukseen.
    Voi sitä ilon päivää. Kolmesti on ripset taivutettu (suositeltu väli 8 viikkoa) ja menen taas, kun aika on!
    Suosittelen!

    • Anna says

     Ai että! Mutta pitäisi varmaan olla jotain mitä taivuttaa, mulla on omasta mielestäni niin lyhyet ripset? Saatan kuitenkin kokeilla. Olen nyt maanisesti kiinnostunut ripsistä.

     • Ellimari says

      Anna, kuule ei oo kovin kummoset ripset mullakaan. Siksipä olenkin niin lapsellisen onnellinen siitä, että nyt ne näkyvät edes vähän.

 4. Nikadora says

  Hellouta hei!
  Ripsipermis tuli kokeiltua joskus 20 vuotta sitten.
  Edistyksellinen kampaajani halusi uutuutena testata ilmaiseksi ja lupauduin.
  Taisi ne jonkun viikon kestää.
  Huippukampaajallani otin aiemmin myös mm. lettipermanentin hiuksiin ja monen värisiä irtolettejäkin tuli testailtua.
  Nyt luotetaan ripsentaivuttajiin ja vihdoin erääseen “kestotaivuttavaan” ripsiväriin, jonka sattumalta löysin.
  Kyllä ne kestoripsiliimat saisivat heti yliherkille silmille allergian aikaiseksi…?

  Tuo elokuva näkemättä, mutta Hughin tai Michellen olemuksesta puuttuu molemmista tarvittava sykähdyttävä karisma.
  Show on aina toivottavaa arjen keskelle anyway! ?

  • Anna says

   Joo, en mä kyllä mitään liimoja, olen muutenkin semmoinen naamanhierojatyyppi, että ei ne ripset pysyisi ja saisin jotenkin survottua ne vaan silmiini 😀

 5. Merja says

  Enpä ollut tällaisesta leffasta kuullutkaan, mutta vaikka olisinkin niin en varmaan edes harkitsisi koska
  A) Tanssi- ja laulukohtauksia sisältävät leffat on ylimalkaan enimmäkseen kamalia (Moulin Rougea lukuunottamatta – esim. La la langdistä en tykännyt yhtään).
  B) Hugh ja Michelle ei iske, ei sitten yhtään.
  C) No ne ripset! Ei ymmärrä, ei. Mutta en mä markiiseja ottais mihinkään muuallekaan taloudessani ?

  • Merja says

   No juu siis La la land. Vielä kun osais lukea ja /tai kirjoittaa!

   • Anna says

    Tässä itse asiassa siis oli HIENOJA tanssikohtauksia, oikein sellaisia että itsekin hakkasi jalkaa katsomossa. Mutta muuten… La la Landista en pitänyt ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.