Valitse sivu

Kolme kovaa Sörnäisissä: Moko Market, Burton Store ja Fafa’s. Loistava aloitus parin päivän Helsingin lomalle. Ajoimme suorinta tietä Hangosta Burtoniin, pienimmän perheenjäsenen toivomuksesta. Olimme tapamme mukaan riuhtomassa ovenripaa jo ennen aukioloaikoja, joten saimme vohkittua aamukahvihetken Mokon kuparilamppujen alla. Niin kaunista, ihan kaikki.

Burtonista ja lumilautatyylistä poika oli haaveillut jo jonkin aikaa. Vastikään päättynyt vuoden karkkilakko oli poikinut pienen pesämunan, joka nyt huolellisesti sijoitettiin huppariin, pipoon ja lippikseen. Mikä hieno partamies häntä siellä auttoikaan valitsemaan! Se merkitsee niin paljon, nuorelle sielulle, se, että otetaan vakavasti ja puhutaan samalta tasolta.

Kello vasta hipoi lounasaikaa kun olimme jo riehuneet Mokot ja Burtonit, mutta ovelina tiesimme, että nyt olisi juuri otollinen aika iskeä kuuluisille falafeleille Fafa’siin. Aaaaaah! Parit pitat kiertämään ja hummusta huiviin, ja sitten heittäydyimmekin jo keskelle kaupungin humua, hotellipyörähdyksen kautta.

Helsingin tukikohtana taas kerran ”home away from home”, Hotel Klaus K. On se niin kätevää kun osoite on kummassakin kaupungissa sama, Bulevardi!

Blogissa aiemmin: Pääsimme vuosi sitten keväällä kurkistamaan Moko Market Sörnäisten avajaisia edeltäviin remppatunnelmiin. Hattutehtaan tytöt, osa 1 ja osa 2, ole hyvä. Ja hei, se chilisuklaakakku! (Ihanat kuvat ovat vanhan blogipohjan moodissa, enkä saa niitä vaihdettua isompiin, harmittaa…)