comments 2

Salt, supper!Nyt tarkkana Tallinnaan menijä. Seikkailu vähän sivummalle kannattaa, sillä ravintola Salt on jokaisen  keskustasta pois päin vievän askeleen väärti.

Tässä ravintolassa on kaikkea sellaista mistä pidän: rento meininki, huippuhyvää ruokaa, puheensorinaa, MEININKIÄ, hyvä palvelu, kiva miljöö, asialleen omistautunut omistaja… No, aivan nappimesta siis, tai supper, kuten paikalliset sanovat. Ja jälleen kerran, ulospäin et ikinä arvaisi.

Paikka on ihan pikkuruinen, asiakaspaikkoja löytyy hyvä jos kolmeakymmentä. Lämpötila nousee kattoon kylki kyljessä ruokaillessa, kellarihuone on sakeana tuoksuja ja ääniä. Pöytävaraus lienee välttämätön.

Annokset on tarkoitettu jaettavaksi, me valitsimme jokusen itse ja osan suhteen annoimme omistaja Tiina Treumannille vapaat kädet. Ruoka oli kaunista, herkullista, raikasta – kertakaikkiaan rakastettavan hyvää. Lista vaihtuu säpäkkää tahtia sesongin ja inspiksen mukaan, Treumann matkustaa ahkerasti hakemassa innoitusta maailman keittiötrendeistä.

Jo seuraavana päivänä ikävöimme takaisin, tämä ravintola riittää jo itsessään uuden Tallinnan-matkan syyksi.

Seuraavana aamupäivänä oli aika sanoa Tallinnalle näkemiin ja seilata takaisin kotimaan kamaralle. Hyvä reissu, kaikinpuolin!

2 Comments

 1. Liivia says

  Saltista näkee aina suosituksia ja onhan se usein valittu Tallinnan parhaaksi ravintolaksi.
  MInä olen vain kävellyt ohi, sillä toisin kuin sinä en juuri käy ravintoloissa syömässä:)

  Mutta vaikkei Saltiin menisikään niin tuolla kannattaa joka tapauksessa seikkailla, ihan nurkilta alkaa kaunista vanhaa puutaloaluetta (vanhempaa ja koukeroisempaa kuin Kalamajan alue- vanhaa venäläistä puutalotyyliä koristeellisine kuisteineen ja ikkunapokineen), joka vie aina kuninkaalliseen kesäpalatsiin ja puiston asti- ja Kumuun myös.

  • Anna says

   Meidän kaikki rahamme valuvat ravintoloihin…
   Tallinnan ravintolakenttä oli ja on mulle vähän tuntematon, enkä tavoistani poiketen tehnyt ennakkoduuniakaan kun oli omat oppaat mukana. Tämä Salt oli ihana löytö ja paikka, jonka faija erityisesti halusi näyttää, syystäkin.

   Hauskoja alueita riittäisi koluttavaksi Tallinnassa, näimme vain vilauksen kaikesta kauniista siellä sivummalla. Uuden reissun toivossa! Sulla on aina ollut koukuttavia kuvia omilta tutkimusmatkoiltasi tuolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.