comments 6

Sähköpostia graafikolle

“On varmasti aivan pirullista suunnitelma ilmettä/ tunnusta jollekin IHMISELLE, koska ihminen nyt vain on niin tunteellinen ja kompleksi, ainakin minä olen.

Symboleista. Ankkurista olen aina tykännyt, mutta se taitaa olla kokenut vähän inflaatiota, samoin pääkallo, joka sinänsä sopii mulle, koska olen synkkyyteen taipuvainen ja ylpeä siitä. Meriteemasta ei mikään saaristolaisuus iske OLLENKAAN, sen sijaan meritähti tai merihevonen kenties. Myös semmoinen kreisiapina (punk-apina, sanoi mieheni) voisi kuvata mua, mutta se on vaikea… Entä huulet = puhuminen? Tulitikku? Olen hullu kynttilänpolttelija. Rakastan myös kauniita tulitikkurasioita. Oon mä vähän hippikin, peace-merkki tähän! Ranskan lilja? Ei, se on liian aatelinen. Luontoihminen en ole ollenkaan.

Inspiroivia asioita: Rolling Stones 70-luvulla Etelä-Ranskassa Villa Nellcôtessa, samppanja, ranskalaiset perunat, musta kajalkynä ja suttuiset rajaukset. Jemima Kirken tatuoinnit, vanhojen surffikuvien pastellisävyt, kissat, kirjapinot, viinitahrat. Picasso, leimasimet, mustuus. Vinyylit, ranskalainen rap, vaalikeskustelut. Rivieran uima-altaiden smaragdinvihreät kaakelit, Gérard Dépardieu Hôtel Negrescon katolla, meksikolaiset nyrkkeilijät. Hotellien aulat, löysäksi keitetyt kananmunat, sanomalehdet, sardiinipurkit. Kynsilakka, ballerina-kengät, sormukset. Vanha merimies -estetiikka, ja Jean Cocteaun signeerauksen tähti.

Huh. Olen aivan uuvuksissa ajateltuani itseäni näin paljon!

P.S. Mieheni lähetti vielä yhden kuvan, josta hänelle tuli mut mieleen. Sen löydät liitteenä nimellä Knock out.”

Blogille on luotu tunnus, pian näette lopputuloksen!
Kuva: Pinterest

6 Comments

  1. Tuttavani Ruotsissa tekee tällaista keramiikkaa.. insiraationa tatuoinnit. Olin toissa viikonloppuna siellä ja soitin sulle. Oletko vaihtanut puhelinnumeroa. Titte

    • Anna says

      Titte, en oo vaihtanut, olen vain sössinyt uuden puhelimeni kanssa ja kaikki sisään tulevat puhelut näyttävät tuntemattomilta numeroilta jne. Soitan sulle! Tää on ihan uskomaton juttu, olen ihaillut By Muttin juttuja jo VUOSIA!!!

  2. Ihana inspis lista, noi sardiinitpurkit olis tosi kiva saada jonnekin näkemään, jotenkin hyppi sieltä listasta ulos, eli tykkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.