Valitse sivu

Eilen illalla koko Kotona Hangossa-bloggarikööri (miinus yksi sairastupalainen) kokoontui Hangöliv-blogin Tarjan keltaiseen huvilaan iltapalalle. Vaikka olimme alunperin sopineet, että kaikenlaisia paineita välttääksemme kutsumme jokainen vuorollamme porukan koolle teemalla ”ei saa siivota ja tarjolla on vain pakastepizzaa”, niin Tarja ei herkkumaakarina malttanut meidän onneksemme totella, ei sitten ollenkaan.

Kaikki tarjoilut olivat gluteiinittomia. Olo olikin ihmeen kevyt illalla, vaikka saimme montaa sorttia suolaista ja makeaa. Tarja avasi alkuun samppanjapullon, joka oli kolmisen vuotta odottanut sopivaa hetkeä. Ihanaa, että me saimme olla se hetki! Jokaisen samppajalasin pohjalla rusotti pari kuivattua kurtturuusun terälehteä Hangon rannoilta. Mikä lumoava näky, tuoksu ja maku, ja ihan jokaisen meistä käden ulottuvilla. Hankolaiset ravintolat napatkaa idea, tässähän olisi ihan ainekset viralliseksi Hanko-maljaksi!

Myöhäisillan tullen pyöräilimme kaikki tahoillemme. Oli kirpakan kylmää mutta ah vielä niin suloisen valoisaa. Se sininen hetki.

Lue Tarjan blogista enemmän tarjoiluista, ja poimi tacopiirakan ohje talteen!

Ja vielä: Tacopiiraasta tuli lisäksi mieleen tämä reseptini parin kuukauden takaa.