comments 12

Ruusuilla tanssimista

Eilen illalla koko Kotona Hangossa-bloggarikööri (miinus yksi sairastupalainen) kokoontui Hangöliv-blogin Tarjan keltaiseen huvilaan iltapalalle. Vaikka olimme alunperin sopineet, että kaikenlaisia paineita välttääksemme kutsumme jokainen vuorollamme porukan koolle teemalla “ei saa siivota ja tarjolla on vain pakastepizzaa”, niin Tarja ei herkkumaakarina malttanut meidän onneksemme totella, ei sitten ollenkaan.

Kaikki tarjoilut olivat gluteiinittomia. Olo olikin ihmeen kevyt illalla, vaikka saimme montaa sorttia suolaista ja makeaa. Tarja avasi alkuun samppanjapullon, joka oli kolmisen vuotta odottanut sopivaa hetkeä. Ihanaa, että me saimme olla se hetki! Jokaisen samppajalasin pohjalla rusotti pari kuivattua kurtturuusun terälehteä Hangon rannoilta. Mikä lumoava näky, tuoksu ja maku, ja ihan jokaisen meistä käden ulottuvilla. Hankolaiset ravintolat napatkaa idea, tässähän olisi ihan ainekset viralliseksi Hanko-maljaksi!

Myöhäisillan tullen pyöräilimme kaikki tahoillemme. Oli kirpakan kylmää mutta ah vielä niin suloisen valoisaa. Se sininen hetki.

Lue Tarjan blogista enemmän tarjoiluista, ja poimi tacopiirakan ohje talteen!

Ja vielä: Tacopiiraasta tuli lisäksi mieleen tämä reseptini parin kuukauden takaa.

12 Comments

  • Sanna, oli kyllä niin mukavaa! Ja olen ihan fiiliksissä tuosta ruusumaljasta, mikä ideoiden idea!

 1. Anonyymi says

  Kippis! Kannatan tuota merenneidon ruusutarhaa viralliseksi Hanko- drinkiksi!

  Ja mitkä aperot, nami. Itse innostun yleensä aina loihemaan hienoimmat herkut silloin, kun olen itsenikin yllättäen kutsunut porukkaa kaneetilla "kaivelen jotain kaapeista". Harmi kyllä siivouksen suhteen ei ole tommosta psykologista ilmiötä ilmennyt. Mutta hienoimmat herkut maistuukin yleensä parhaiten kynttilänvalossa, joka armeliaasti jättää liekkiensä ulkopuolelle pölykoirat sekä ovenkarmien sormenjäljet (KUKA hitto niitä onnistuu aina jättämään, kun ei meille tuu enää edes painomusteista sanomalehteä?!?).

  Lempi Sveitsistä

 2. Kirjatoukka se osaa hehkuttaa vähän vaatimattomapiakin esillepanoja….onneks ei ollut paineita kun en tiennyt niiden tulevan ihan näin julkisesti esillepantaviksi!

  • Vaatimattomat esillepanot?? Kenellä sä olet ollut kylässä? 😉 Sillä Villa Tarjassa tarjoilut kyllä olivat niiiiiiin kohdillaan!

 3. Maistuis varmaan mullekin. Pitäis kai vaan muuttaa Hankoon. Siellä olis kuulema opelle paikka auki.

  • Yksi pieni mutta. Mehän ostimme muistaakseni yhden talon meren ääreltä, mutta emme Hangosta….

  • Hyvä Sanna!
   Mine: Muistinhan minä sen, ja ihanan talon ostittekin! Ajattelin vain, että on se Hanko-hulluus hassumpiakin saanut aikaiseksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.