Valitse sivu

Olemme saaneet ihania, uusia asukkaita Hankoon! Kävimme eilen uudessa kodissa tupatarkastuksella, ja veimme rotinat mennessämme, perheeseen on nimittäin syntynyt vastikään vauvakin.

Sienipizzat onnistuivat loistavasti vieraassakin keittiössä, mukaan otetuin aineksin, oiotuin mutkin. Tässä siis vielä tämmöinen ”vieraileva versio” aikaisemmasta reseptistä:

Tee jo kotona valmiiksi perunasalaatti pizzan päälle, eli keyesti keitetyt perunat siivuiksi, hyvää oliiviöljyä, kuivattua rosmariinia, punasipulirenkaita, suolaa, rouhittua mustapippuria.
Esivalmista myös sienet, tällä kertaa suppiksia, kanttarelleja ja muutama tatti. Ensin kuivalla pannulla kuivatus, ja sitten paistaminen voissa ja valkosipulissa. Pakkaa perunat ja sienet mukaan.

Osta menomatkalla tunnontuskitta valmiita pakastepizzapohjia, mieluiten pieniä ja pyöreitä. Osta tupaantuliaislahjaksi hyvää sormisuolaa, mustapippurimylly, laadukasta oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä. Nappaa mukaan myös noin kolme palleroa hyvää mozzarellaa.

Kylässä:
Laita uuni kuumenemaan.
Roiski pizzapohjille öljyä, ja kasaa perunasalaattia ja sieniä päälle. Revi käsin mozzarellasta paloja ja kuorruta pizza. Paista uunissa rapeiksi, koristele salvian lehdillä. Pöydässä jokainen saa laittaa vielä viipaleelleen itse öljyä, suolaa ja pippuria maun mukaan. Suola on tärkeässä roolissa tässä pizzassa, ilman hyvää suolaa ja sopivaa suolamäärää ei lopputulos ole täydellinen.

Sitten vain poppoo pöytään, punaviiniä tai omenamehua lasiin, vauva sylkkyyn ja hauska ilta voi alkaa!