comments 4

Riitaa ja siikaa

Mitä tekee pariskunta, joka saa lapset hoitoon, pari-kolme päivää kahdenkeskistä aikaa ja hulppean hotellihuoneen? Rak… Riitelee kiihkeästi, tietysti. Aikamme leukojamme länkytettyämme suutelimme sovinnoksi ja painuimme baariin. Ysi Baari nyt on molemmille tuttu juttu, mutta sen jälkeen johdattelin vielä Kameran huonoille teille nauttimaan kirjallisia drinksuja Llamasiin ja Libertyyn.

Seuraavana aamuna heräsimme lauhkeina kuin lampaat, teimme tahoillamme töitä koko päivän ja palkitsimme ahkerat itsemme illallisella yhdessä kaikkien aikojen lemppareistamme. Niin paljon kuin mekin käymme ja kokeilemme, niin Ateljé Finnellä on aina vakipaikka sydämessämme. Jo pelkkä miljöö saa kehräämään, ruoasta nyt puhumattakaan.

Tällä kertaa jaoimme kolmen ruokalajin ateriamme pääruoaksi siian, joka oli niin mehevää, niin maukasta ja joka ui niin nätisti yhteen seuralaistensa minttu-voisulaperunoiden kanssa. Kuten siiankin, me olimme peranneet itsemme parissa päivässä ruotoon asti, ja oli aika lähteä kotiin.

Pesemään ja maalaamaan seiniä. Mitäpäs sitä ihminen muuta, helteisenä Regatta-viikonloppuna.

4 Comments

  1. Juuri noin voi käydä mutta kamalinta olisi, jos ei olisikaan mitään sanottavaa. Jos kaikki hyvä ja paha olisi sanottu jo aikoja sitten ja tyhjyys humisisi ympärillä. Niin kauan, kun puhetta piisaa, kaikki on jotenkin korjattavissa. Minttu ja voisula tietysti auttavat asiassa!
    Hyvää Regatta-viikonloppua! Pysyn poissa hulinasta ja palaan keskustaan vasta ensi viikolla.

    • Kiitos! Kannattaa suunnata, kaikki oli niin raikasta ja hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.