Valitse sivu

Olenhan ennenkin maininnut rakkaat jouluhulluni? Tässä heiltä teille nipullinen ideoita pienten joululahjojen somistamiseksi. Nämä lahjapussit ovat menossa tyttärien ystäville. Tähän ei Kirjatoukka pysty!

Pienet ruskeat pussit, glitteripaperit ja -kirjaimet, kulkuset, teipit ja ruusukkeet ovat Tigerista.

Lumihiutaleteippi on Suomalaisesta Kirjakaupasta, juuttinaru ja mustavalkoinen naru Granitista. Iso lumihiutalemuotti ja kuumaliimapyssy ovat askartelukauppaostoksia. Lumihiutalekorvikset Glitteristä.

Jouluvalot, jotka on viritetty kolmeen riviin seinälle vanhojen rautasänkyjen ylle, ovat vanhat, lattialla kiemurteleva valonauha Ikeasta.

Koristele pussukat haluamallasi tavalla, pujottele esimerkiksi kulkusia naruun, tee teipeistä kuvioita, tai leikkaa glitteripaperista lumihiutaleita. On hauskan näköistä, kun jokainen lahjapussi on erilainen.

Kaksi piparminttutankoa, pieni joululahja, on yhdistetty kuumaliimalla sydämeksi. Kaiken taustalla raikaavat joululaulut, ovat raikuneet jo viikkokausia. Välillä pyöräytetään pellillinen piparkakkuja.

Seuraavaksi saamme kurkistaa heidän talven ihmemaahansa eli yhteiseen makuuhuoneeseen.

Tällä kertaa tarvikkeet olivat Helsingin tuliaisia. Hangossa askartelutarvikkeita löytyy mm. kävelykadun Peikko & Prinsessa -lelukaupasta tai kirjakaupasta Tias Bok – Tian Kirja.