comments 6

Ranskalaisia ihanuuksia lahjaksi tai omaksi

 

 

 

 

 

 

Seuraa vinkki.

Harmi vaan, että joulu meni jo. Toisaalta alkanut vuosi sisältää varmasti kaikenlaisia säkenöiviä juhlia meistä jokaiselle, tai niin ainakin toivon. Ihanat ja erityiset lahjat tai tuomiset löydät nimittäin pienestä puodista nimeltä Koopernu (tai siis kooPérnu), Helsingin Korkeavuorenkadulta.

Sillä mikä voisi olla ilahduttavampaa kuin paketista paljastuva ranskalainen vintage-yllätys?Käyttökelpoista, kaunista ja ainutlaatuista, astioista pieniin huonekaluihin. Kaupasta löytyy myös uniikkeja tekstiileitä, tuoksuvia saippuoita ja ihan kaikkea sellaista sipsutusta, jota ainakin minä toivoisin. Ja itse asiassa olen saanutkin täältä tuomisia, ystävämme ovat ostaneet meille noita pieniä metallikulhoja, jotka ovat vilahtaneet kuvissa ainakin täällä!

Tällä kierroksella ostin kamulle pari samppanjamaljaa ja itsekseni ihastuin noihin “Toi” ja “Moi” laseihin, joista näen jo itseni siemailemassa pastista Herra Kameran kanssa takapihalla, levysoitin uloskannettuna, korituolien natinassa. Siis kesällä. Hrrrrrrrrrrr.

6 Comments

 1. Anonyymi says

  Hhhuokausss…
  Tästä täytyy heti muuttua terveellä tavalla itsekkääksi ja suunnata tuonne mielen hemmottelumatkalle.
  Todella.
  En tosin valita joululahjatuomisiakaan.
  Saksasta täysivillaiset kotitossut, Italiasta parfyymiä ja iso kimpale parmesaanijuustoa, Sveitsistä suklaata ja Ranskasta useita erimuotoisia punaviinipulloja…

  Nikadora

  • Aika täydellinen lahjakattaus tuo, iso kimpale parmesania kelpaisi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.