comments 16

Pöydän pinta näkyviin

Piti vallan siivota kirjoituspöytä, kun Kirjatoukasta käytiin tekemässä pientä lehtijuttua. Mulla on niin ihania tavaroita! Tarinoita tavaroiden takaa saatte lukea joskus elokuussa, vinkkaan sitten.

Henry Millerin vanhuudenkuvaan liittyvän tarinan kerroin vuosi sitten elokuussa, muistatko?

16 Comments

 1. Luin tuon vanhemman postauksesi, miten mielenkiintoisen tuntuinen ihminen ja tapaaminen! Ja sulla ON ihania tavaroita ;D

  • Joan on huikea tyyppi! Mä aina välillä ( = siivotessa) aivan hämmästyn tavaroideni ihanuutta <3 😉
   Kiva kun pidit!

 2. inkeri says

  Teillä on niiiin kaunista ja ihana, lämmin koti.Ihanat matot, ihana lamppu, ihana tila… Esteetikon sisätilaan laskeutuu levollisuus kun näitä saa katsella oman pikkulapsivaiheen kaaottisessa kodissa. Kiitos!

  • Kiitos Inkeri!
   Kyllä se kaoottinen koti on lähempänä totuutta täälläkin, useimmiten 🙂 Nyt kesän ja uimakauden avaajien myötä puolet Hangon hiekkarannoista on meidän huushollissamme… grrrrr….
   Mutta tilanahan tämmöinen vanha paja, tai verstas, on aika ainutlaatuinen, olen kyllä onnekas. Kiva kun pidät!

  • Haha, märkte inte själv! Jag har kanske blivit so van av dom! 🙂

 3. Anonyymi says

  Ja miten ihana valo! Ihailen joka kerta kotikuvissanne tuota sivuvaloa. Ja sävyjä. Osansa varmaan hra Kameran taidoilla mutta kyllä siellä teillä taitaa olla kaunis valo ihan luonnostaankin 🙂

  Anna

  • Täällä on jännä valo, sillä talon eteläseinällä ei ole kuin alhaalla yksi ikkuna ja ylhäällä yksi ikkuna! Kaikki valo on siis tarpeen, edestä ja sivulta ja mistä vain. Tavallaan ajattelen aina, että tämä on talven talo. Parhaimmillaan kynttilänvalossa. Mutta sitten kesällä taas tämä on kuin etelänmailla, missä talot suunnitellaan suojaamaan hirmuisislta helteiltä ja paahtavalta auringolta. Kuumallakin talo pysyy viileänä, ja Kirjatoukka saa ihanat päiväunet…

 4. Iik Anna, om du känner någon som finns i Hesa i dag kl 15 – 19 (onsdag) eller i morgon samma tid och som vill göra ett lika fint skrivbord av en gammal dörr så finns det massor av fina dörrar som annars far till 'kaatopaikka' på veckoslutet. Dörrarna kan hämtas från Runebergsgatan 26 idag eller i morgon (15-19).

  • Tack Carina, jag såg din post i FB! Hoppas många har hittat en fin dörr, dom passar ju så fint för många olika inredningsprojekter!

  • Joanilla olisi tarinoita vaikka muille jakaa, häntä on ihana kuunnella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.