comments 10

Poutapäiviä Provencessa, osa 1, eli aloitetaan aamiaisella

Jospa aloitamme aamiaisella? Istu kuule tuohon Herra Kameraa vastapäätä, minä kannan sinulle kulhollisen maitokahvia, kreikkalaisella jogurtilla ja hunajalla täytettyjä meloneita, juustoja, aprikoosihilloa, isoja luomumunia, Normandian merisuolavoilla siveltyjä paahtoleipiä, appelsiinimehua ja mansikoita. Eihän sinulla ole kiire minnekään? Jos ehdit istua ja odottaa kuinka maa lämpeää viileämmän yön jälkeen, tunnet kuinka rosmariini alkaa tuoksua laaksossa. Mehiläiset hääräävät laventelitupsujen yllä, naapurin kissa kiertää pöydän jalkaa. Nojaa taaksepäin, kurota itsellesi vielä yksi mansikka, me kerromme sinulle kaikesta mitä olemme nähneet ja kokeneet.

10 Comments

  • Anonyymi says

   Buhuu, silmäni kostuvat jo aloituksen ihanuudesta! Kiitos kutsusta, tulen mielelläni kuuntelemaan lisää! -tuulia

 1. Anonyymi says

  Kurotin jo mansikan ja nojaan taaksepäin (laventelipelto vain puuttuu) odottelemaan lisää ihania tarinoitasi ja Tomin hienoja kuvia. T Tytti

  • Niin on tiedätkö sanonut moni muukin, mihinköhän osuin tuolla tekstilläni? Ihanaa on tietää, että te tavoitatte sen tunnelman, jota yritän teille kiihkeästi välittää <3 Kiitos.

 2. Anonyymi says

  Ihanaa, että olette takaisin kotona ja täällä, minua viihdyttämässä 🙂
  Liina

  • Täällä ollaan! On vain niin huiman ihanaa ja vilkasta olla taas Hangossa, että matkakertomusta saattaa pukata aika hissukseen 🙂 Kun ei malttaisi olla koneella ollenkaan! Kaikki hyvin siellä? Palleroinen kasvaa kuin pavunvarsi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.