comments 3

Pop-up sade

Torstai jo antoi luvan aavistella, iltaa kohti lämpötila vain nousi. Meitä oli sisäpihan täydeltä naurusta ulvovia ihmisiä Martti Suosalon “Luolamiehen” vietävänä.

Sitten seurasi pehmeä, samettinen perjantai ja jo aamusta aurinkoa uhkuva lauantai. Tyyni meri, lämmin vesi, ihmeelliset illat. Päiviä, jolloin teki vain mieli heittäytyä selälleen hiekkaan tai halata kuumia kallioita. Paistettiin lettuja pihalla ja juotiin naapureiden proseccot, ja vielä ihan ennen nukkumaanmenoa oli vaellettava laumana Leijonarantaan katsomaan kuinka kesä pikkuhiljaa tekee lähtöä, muttei ihan vielä. Lepakot sujahtivat paluumatkalla puistossa päidemme yli.

Kunnes sitten sunnuntaiaamuna sade, joka sekin tuntuu ihan hyvältä. Torkkupeittopäivä. Vain piipahdus kulman taakse Ravintolapäivän synnyttämään pop-up -puotiin hakemaan sihiseviä kevätkääryleitä. Just ihanaa.

3 Comments

  1. justiinsa…olihan lauantai aivan ihana meidän ensimmäiselle Summersea-reissulle Bengtskäriiin ikinä! Ennen on aina käyty omalla veneellä. Arvaas vaan kuinka kiva oli pop-up-opastaa vesitornissa sateen kaatuessa niskaan klo 11…mutta – eipäs tuullut ja olipas lämmin! Ja ihmisillä oli sateenvarjot ja sadetakit – tai ainakin melkein kaikilla. Suomen kesä on ihanan vihreä, totesimme sitten myöhemmin Villa Tarjan avoimessa puutarhassa.

  2. Ajattelin Tarja kyllä sinua tornissasi kun katselin sadetta ikkunan läpi… Hyvä, että vierailijat eivät sadetta pelänneet, ja olivat osanneet varustautua. Minä olen ehkä Suomen ainoa ihminen, joka ei omista kumisaappaita! Illansuussahan taas paistoi, teimme seitsemän aikaan pienen kävelylenkin ja ilma tuoksui niiiiin hyvältä. Vehreää oli. Ja pihlajanmarjat punaisina. Koskas niitä ruusunmarjoja poimitaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.