Valitse sivu

Olin jo unohtanut koko Printicin, jolla kaikki leikkivät muutama vuosi sitten. Nyt kun aplikaatio tupsahti eteeni jossakin somevirrassa, muistin himoinneeni testata polaroidkuvia joskus. Eli nyt.

Ja ihan superkiva juttu Printic onkin! Helppo, edullinen, nopea, ja koska olen pakkausnarkkari, nautin suunnattomasti koko setistä kaunista, sinettitarralla suljettua oranssia kirjekuorta myöten. Kuljettelenkin pientä kuvakuortani ympäriinsä ja esittelen sitä kaikille, ärsyttävän käytännölliset lapseni sen sijaan tiedustelevat mihin aioin kuvat laittaa tai mitä niillä tehdä. No perhana RIPOTELLA ympäriinsä!

25 kuvaa maksoi kuljetuksineen 11,25 ja kuori oli perillä Ranskasta muistaakseni neljässä päivässä. Voit asentaa Printic-apin (App Store tai Google Play) tai ladata kuvia koneelta, kuinka vain. Eikä kuvien ole siis pakko olla juuri polaroid-mallisia, minusta ne nyt vain olivat makeimman näköisiä. Minä testasin appia ja valikoimaa omia vaihtelevanlaatuisia Insta-kuviani. Lahjaksi sopisi vaikka kaunis boksi  oikein hyvälaatuisilla otoksilla.

Seuraathan jo AnnapalaaAnnaa Instassa?