comments 7

Polaroidkuvien paluu

Olin jo unohtanut koko Printicin, jolla kaikki leikkivät muutama vuosi sitten. Nyt kun aplikaatio tupsahti eteeni jossakin somevirrassa, muistin himoinneeni testata polaroidkuvia joskus. Eli nyt.

Ja ihan superkiva juttu Printic onkin! Helppo, edullinen, nopea, ja koska olen pakkausnarkkari, nautin suunnattomasti koko setistä kaunista, sinettitarralla suljettua oranssia kirjekuorta myöten. Kuljettelenkin pientä kuvakuortani ympäriinsä ja esittelen sitä kaikille, ärsyttävän käytännölliset lapseni sen sijaan tiedustelevat mihin aioin kuvat laittaa tai mitä niillä tehdä. No perhana RIPOTELLA ympäriinsä!

25 kuvaa maksoi kuljetuksineen 11,25 ja kuori oli perillä Ranskasta muistaakseni neljässä päivässä. Voit asentaa Printic-apin (App Store tai Google Play) tai ladata kuvia koneelta, kuinka vain. Eikä kuvien ole siis pakko olla juuri polaroid-mallisia, minusta ne nyt vain olivat makeimman näköisiä. Minä testasin appia ja valikoimaa omia vaihtelevanlaatuisia Insta-kuviani. Lahjaksi sopisi vaikka kaunis boksi  oikein hyvälaatuisilla otoksilla.

Seuraathan jo AnnapalaaAnnaa Instassa?

7 Comments

 1. Nikadora says

  Oijoi-joi!
  Aloin heti hiostaa poikaani–miten tämä toimii ja onko tämä totta-kysymystulvalla…
  Muutanalla sanalla sain ymmärrettävän (jopa tietotekniikkaurpolle?) vastauksen.
  Aion ehdottomasti kokeilla!
  Minähän olen kadottanut entisten kännyköiden mukana (joiden kuvatiedostoja ei enää saanut edes auki) lukemattomua upeita kuvia. Nyyyhhhh…

  Minä olen ehdoton fyysisen kuvan kannattaja.
  Muut otokset ovat vain virtuaalisia, katoavaisia kuvasia.
  Kukaan ei mielestäni voi taata niiden pysyvyyttä.

  Luin jostain, että ollaan palaamassa vähitellen isoisovanhempiemme aikaan, kun jokaisesta oli noin viisi valokuvaa olemassa elinajaltaan.
  Miten onkaan meidän lapsenlapsillamme tulevaisuudessa, heidän lapsillaan…

  • Anna says

   On paperikuvissa kiva tunnelma! Ajattelin lähettää parit ystäville, elvyttää taas siis kirjekulttuuriakin samalla. Mutta toisaalta ihan hyvä että suurin osa kuvista on vain koneella, se olisi jo aikamoinen jätevuori jos kaikki suhauttaisi paperisiksi. Nyt kun kuvien ottaminen on niin helppoa… Kerro sitten miten onnistuit, minusta tämä oli hauska pieni juttu!

 2. Nikadora says

  Juuri tuo, Anna! KIRJEKULTTUURI.
  Ja vanhanaikainen kaunokirjoitus.
  Siinä oli tyyliä.
  Yritän muistaa kertoa?

  Lunta & aurinkoa kaikille!

  • silmu says

   Kirjekulttuuria, mahtavaa! Minä kiusaan Suomen Postia lähettämällä säännöllisen epäsäännöllisesti käsin kirjoitettuja kirjeitä. Väittävät vielä, että KUKAAN ei enää lähetä kirjeitä. Höpö höpö, odotan, että pääsemme nauramaan heille päin naamaa. Toisin sanoen, uskon että tässäkin käännytään vähitellen toiseen suuntaan ja kirjeposti palaa takaisin. Ei aivan entisenlaisena, mutta kuitenkin.

 3. Tämä kuulostaa kivalta -aion kokeilla! Kiitos vinkistä. Oma juttunsa kirjepostissa ja paketeissa on myös se odotus. Saa kokea sen pienen jännityksen, odotuksen tunnelman postilaatikkoa avatessa.. Kaikki ei olekaan heti ja nopeasti tulostettuna/ valmiina. Niitä pieniä, mutta merkityksellisiä asioita 🙂

  • Anna says

   Juuri tätä kuvatoimitusta esimerkiksi oli tosi kiva odotella, ja ihana avata! Kirjepostia parhaimmillaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.