14 Comments

 1. Anonyymi says

  Uuuuh.. suuuupööö – sööööpöööö!!! On se huikeaa, että niin monenlaisia lahjoja meillä ihmisillä on; nähdä jotain, mitä toinen ei näe. Tai olla ilmeikäs; PUHUA pelkällä katseella, keholla.

  Mehtäläinen kiittää tästä(kin) elämyksestä ja tuijottelee "koti-Karjalan" elokuista kuuta entistä enemmän ihmetystä katseessaan: oliko elokuu tosiaan näin linnunmaitoisen ihana?! Kiitollinen ja nöyrä mieli, että tätäkin helluista elokuuta saa elää. Elo on ihmisen parasta eloa! 😉

  Kirjis: kun elo (lue=parisuhde) ehkä joskus vielä riipii ja pelastava pingviinihattu on hävinnyt kirjapinojen taakse, kaivele tämä kuva arkistoista ensiavuksi ja lausu ääneen: "Mai määän. Mai meen!" 🙂 🙂 Ei paljon muuta parisuhdeterapiaa tarvitse muistaakseen, miksikäs sitä kannattikaan Herra Kameran kanssa heilastella 😉 Vae?

  "Karjalan mail kuldakägöset kukkuub, monasterj yöses loistuab. Balalaikka se illoin dantsuhun kutsuub, kandele hembie toistuab.."

  • Kiitos ittelles kägöne!
   On hyvin todennäköistä, että parissuhde taas jossain vaiheessa riipii ja pingviinihattu on hukassa, silloin muistan tämän neuvosi!

 2. Mielettömän hieno kuva! Eihän tuolle parille voi olla rajoja, mitään mahdotonta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.