Valitse sivu

Täällä ollaan taas, nakkikastikkeen äärellä, rilluttelut on rilluteltu. Niistä lisää tuonnempana, mutta nyt pieni kysymys: Pitäisikö meidän siirtyä kuitenkin takaisin tavalliseen bloginäkymään, pois ”dynaamisesta mallista”, kun esimerkiksi monen lukijamme pääasiallinen surffailuväline iPad ei tunnu millään ymmärtävän tämän hyvän päälle? Minä olen kyllä pihkassa etusivun ”Magazine”-näkymään, ulkoasuun muutenkin, ja vanhempienkin juttujen selailun helppouteen… Mutta mitä mieltä te lukijat olette?

Ja sitten kuitenkin pieni käyttöopas vielä tähän malliin, jos ette ole kaikki herkkuja vielä huomanneet:
– Sivun katselumallia voi muuttaa vasemmasta yläpalkista. Klikkaamalla ”Magazine”-täpän nuolesta auki, saat erilaisia ulkoasunäkymiä, joista voit valita mieleisen.
– Oikeasta yläreunasta taas löytyy hakukenttä, johon voi kirjoittaa vaikkapa ”Pariisi” ja löytää sinne liittyviä juttuja. (Mutta huomio, taivutuksia hakukenttä ei huomioi, eli kannattaa kokeilla myös ”Pariisin” tai ”Pariisissa”…)
– Sivun oikeasta laidasta taas liukuu esiin valikko, jossa alaotsikoina tällä hetkellä mm. linkki Facebook-sivullemme, blogiarkisto, muutamia suosikkitekstejänne (tilastojen mukaan), linkit matkakertomusten ensimmäisiin osiin (joiden otsikoiden avulla on sitten helppoa hakea kaikki osat) niin Kööpenhaminasta, Amsterdamista kuin kesän Provencestakin. Lisäksi sivupalkista löytyy muutamia muita meihin liittyviä linkkejä sekä haku tunnisteiden avulla. Tunnisteita on toistaiseksi vain yksi, ”Reseptit”.
– Niin, ja siellä Facebook-sivullamme on bonuksena linkkejä, päivän biisejä, satunnaisia kuvia ja tunnelmia ja tietysti linkki aina uusimpaan postaukseen.

Lapset ilmoittivat juuri, että Pieni Talo Preerialla-sarja on kuulemma kasvattanut heidät, joten siirryn nyt loppuillaksi pois koneelta ja yritän esittää kunnollista äitiä 🙂

Toivottavasti ehditte/ jaksatte kertoa mielipiteitänne, toiveitanne ja ehdotuksianne. Vaikka blogi onkin omien inspiraatioiden tallentamiseksi ja jonkunlaiseksi (puolitotuudelliseksi) päiväkirjaksi syntynyt ja kasvanut, niin ajatus siitä, että teitä on jo päivittäin aika paljon, jotka kanssamme kuljette, tekee tästä vieläkin hauskempaa. Siis, kuulemiin huomenna!