comments 2

Päiväni laventelina, osa 14

Mitä ikinä suuria kokkaussuunnitelmia Kirjatoukalla olikaan Ranskan varalle, niin hohkaava helle pehmitti ne vain kaukaisiksi muistoiksi. Käytännössä me kotipäivinä vain pilkoimme pari tomaattia, siivutimme laiskasti makkaranpätkää ja nautimme uima-altaan reunalla tapenade-leipiä. Couscous taisi olla suurin ponnistukseni. Helppoa ja hyvää.

Kesäinen couscous:

Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Jos löydät valmiiksi maustetun sekoituksen, sen parempi (siis helpompi).
Lisää valmiiseen couscousiin pienenpieneksi pilkottua tomaattia, paprikaa, kurkkua, fetaa, sipulia (varsineen), erilaisia pähkinöitä tai siemeniä, oliiveja, pilkottuja aprikooseja, litteälehtistä persiljaa… no jaa, melkein mitä vain. Mausta rehvakkaasti.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.