Valitse sivu
No Ineksellä nyt on tietenkin tyylikäs paitamekko…
Vogue Espana 2007

Etsin kuumeisesti Ranskasta, jä vähän sitten Hangostakin, paitamekkoa. Tiedättekö, sellainenhan on jokaisella varttuneella ranskalaisrouvalla toripäivinä, panamahatun, ballerinojen ja nahkahantaakisen korikassin kera? Siis chemisier, sanoisi kai ranskatar.

Yhtään en löytänyt. Kun siinä oikeassa paitamekossa pitäisi olla ihan pienet hihat tai ei hihoja ollenkaan, ja nimenomaan sellaiset hihat, että kaunis, napakka villatakki sopii ylle. Malli, joka näyttää hyvältä vyöllä ja ilman vyötä, mutta ehdottomasti ei mitään kangasvyötä, vaan vanha, erikseen löydetty kulunut nahkavyö. Oikea pituus polveen saakka, pienet kaulukset, hiukan kelloa helmassa, ei ehkä nappeja ihan alas asti vilkkumisvaaran takia, mutta ehdottomasti rennosti pitsiin asti avattavat napit v-aukkoisessa yläosassa………..

……………….en edes löytänyt KUVAA ihan oikeanlaisesta mekosta. Ehkä en tarkoitakaan robe-chemiseä, ehkä se onkin joku siivoustakki, johon olen iskenyt silmäni??

Tyytyisin kyllä mielelläni myös tuohon paitamekon överiversioon, pitkällä, runsaalla helmalla, mutta ei sekään kävellyt minua vastaan.

Panama-hatun, aidon sellaisen, voit ilolla ostella Plan Shopista.