Valitse sivu

Minuahan on tunnetusti yhtä vaikea saada sohvan ja kirjan välistä iltakävelylle kuin kameli heinäsuovasta etsityn neulansilmän läpi. Eilen Herra Kamera kuitenkin vonkasi niin vakuuttavasti, että päätimme lähteä haistelemaan sateen (ja fudismatsin) jälkeistä iltaa.

Koska olemme olleet jo useamman vuoden Ranskassa kesäkuut, olemme nyt kuin lapset karkkikaupassa tämän alkukesän kukkeuden keskellä. Mitään nimiähän en osaa teille mainita, mutta voi että kuinka kukkivat ja varsinkin tuoksuivat kaikki keltaiset, valkoiset, violetit, oranssit, persikanväriset pensaat ja puut!

Näimme vaaleanpunaisia ja kullanhohtoisia pilviä, joutsenia nukkumassa lahdelmassa poikasineen, valtavan sateenkaaren, joka kurkotti Neljän Tuulen Tuvan ylle, suuren ja viisaan punaisen kissan ja juuri kun kurvasimme kotikadullemme…. KASMIRIN!?

Kopautan sua lusikalla päähän jos et jo tiedä Kirjatoukan lempilempibiisiä Vadelmavenettä. Nyt oli kuitenkin musavideota vaille valmiina uusi hitti. Hyvältä kuulostaa, wowowwow!

Pakko oli laskea poika vielä yöpuulta irti kirmaamaan Bulevardin päähän ja nopeasti takaisin peiton alle arvokasta nimmaria rikkaampana.

Herra Kamera oli jälleen oikeassa; iltakävely kannattaa aina.


Kasmir Hangon Casinolla juhannuslauantaina 21.6.


J.K. Kasmirin musavideo #wowwowwow julkaistiin 11.7. Katso se tästä!