comments 8

No se musta

Kylläpä kuhina syntyi, siitä Reetta-mekosta!

(Edellinen juttuni on muuten oikein malliesimerkki siihen Ketä kiinnostaa-postaukseeni. Ajattelin, että en todellakaan kehtaa julkaista niin mitätöntä juttua, varmasti ei ketään kiinnosta joku kolttu, olenpa tyhmä kun edes kirjoitan koko asiasta, luulenko olevani hauskakin, enkä edes näytä takuulla hyvältä taas muuta kuin omasta mielestäni. Näin apinalauman lailla riuhtovat aivoni todellakin toimivat, kunnes saavat minut ihan jumiin ja sitten en enää keksi mistä ihmeestä kirjoittaisin, kun kaikki on aivan turhaa. Onneksi kuitenkin kirjoitin.)

Joka tapauksessa: vähän aikaa sen jälkeen kun olin julkaissut postauksen, lukijamme Sanna, joka kärsi jetlagista jossain päin Kaliforniaa, huomasi että Bootzilla oli jäljellä pari hajakokoa mustaa Reetta-mekkoa. Ja herravarjele siellä todella oli yksi kappale minun kokoani! Olin jo vuoteessa, mutta hyppäsin gerbiilin lailla sängystä ja juoksin alas ja läppärille. Nappasin mekon äkkiä ostoskoriin, syötin luottokorttini numeron, ja pim, mekko oli matkalla Hankoon. Musta mekko on mun!

Sain tänään myös viestin Helsingin Sokokselta, jossa yksi lukija seisoi hyllyjen välissä ja luetteli kaikki sieltä löytyvät mustan Reetta-mekon koot. Siellä oli vielä hyvin kokoja jäljellä, sekä mustaa että raidallista Aita-kuosia, tiedoksi niille, jotka taas vuorostaan viestittivät että Anna perhana kun villitset, mekkohan on kaikkialta loppuunmyyty! (Eräs tosin myös viestitti juuri köyhtyneenä parisataa euroa, kiitos mun :))

Tekstasin aamulla Marimekon liikkeeseen jalomielisesti, että se tamperelainen saa pitää mekkonsa. Olin suoraansanottuna jälkeenpäin vähän hämmentynyt omasta ajattelemattomuudestani, siitä, ettei mieleeni edes juolahtanut, että mekkoa voisi löytyä muualta kuin itse Marimekolta. Eivätkä marimekkolaisetkaan asiaa kyllä mainostaneet.

Mutta siis pointtini on: vielä on toivoa! Reetta-mekkoja kannattaa kysellä mm. Sokoksilta ja etsiä nettikaupoista. Toivottavasti tärppää!

Kuva: Marimekko

8 Comments

 1. Sanna says

  Sit jossain kohtaa kuvasatoa mekkosamiksista. Mulle on musta myös tosiaan matkalla!

 2. Leenamari says

  Sä osaat kirjoittaa, siitä tämä touhotus johtuu! Ja onhan se mekko kyllä aika hieno 🙂 Mutta luulen että vaikka kirjoittaisit siitä jalkapallosta, täällä olisi kuhinaa.

 3. Taru says

  Tämä mekkoasia osua ja upposi. Mun ihana mekkoni ,jonka ostin vuosia sitten, jonka käytin muutama vuosi sitten loppuun asti, lepää vielä tuolla komeron hyllyllä, en tiedä miksi, toivoen värien palautumista varmaankin.

  • Anna says

   Mäkin säästin joskus muutamia aikansa eläneitä lempivaatteita, ja ajattelin, että teetän niiden mallin mukaan uusia, mutten sitten koskaan saanut tehtyä sitä. Mutta meni kauan, ennen kuin raaskin heittää rakkaat riekaleet pois kuleksimasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.