Valitse sivu

Kivoja uutisia, kivoja uutisia! Iki-ihana Nest Factory saapuu pop up -kapsäkkeineen Helsingistä Hankoon ja meidän studiollemme aurinkoiseksi (mä vannon!) viikoksi 18.-24.7.

Matkalaukuista puretaan houkuttelevia, värikkäitä, maailmalta tuoksuvia juttuja toisensa perään ostoksilla olijoiden iloksi, kotiin ja ylle, mutta erityisesti Hankoon hullaantuneita kiinnostanee tämä osuva ja monikäyttöinen korikassi Hanko Plage.

Koreja on rajoitetusti, ennakkovaraus kannattaa. Ja jos teet korista (45 €) ennakkovarauksen nyt osoitteeseen tracey -at- nestfactory -piste- com, pujottaa Tracey studiolta noudettavaan kassiin kaupan päälle yhden rannekorun per korikassi.

Nähdäänkö heinäkuussa Hangossa?

Lue lisää (ja varsinkin katso): Stella Harasekin kodissa nyt kaikki näyttää täydelliseltä, mutta varsinkin Nest Factoryn hipahtavan boheemit aarteet. Bongaa Notes on a life -blogin postauksesta myös 15 % alekoodi kivijalkapuotiin Pursimiehenkadulle sekä verkkokauppaan.


EDIT: Päivämääriä hiukan rustattiin jutun julkaisun jälkeen, uudet Hanko-päivämäärät ovat 15.-23.7.2016! Ja – the more the merrier – mukaan humuun tulevat myös Nomad sekä Boutique Kaarina K.