comments 7

Nainen kuin nainen

Lueskelin tässä bilettämisen ohella syksyn muotilehtiä ja tein itseanalyysiä suurten muotitalojen mainosten perusteella.

En ole Ralp Lauren -nainen, en ole Dior -nainen. En ole millään muotoa Prada -nainen. En ole Louis Vuitton -nainen, en Burberry -nainen, en Mulberry -nainen enkä Valentino -nainen. Miu Miu -nainen olis varmaan makee olla, mutta en ole. Armani -nainen? Naah… Saint Laurent-nainen? Itse asiassa 25 vuotta sitten näytin juuri tolta. Bottega Veneta -nainen? Hui, ei. Balenciaga? Ei.
Boss, Guess, Paul Smith? Ei, ei ja ei. 

Kuka on Guccin uusi pääsuunnittelija, uuupeita vaatteita! (Googlaa: Alessandro Michele.) Silti ei.

Moschino, nope.
Chanel-naista minussa on ehkä toivorikkaasti ajateltuna hitunen, silmän sisärajauksen verran. Olen myös Tom Ford-hajuvesi-nainen, mitä silmänrajauksiin tulee. Alberta Ferretti-nainen? Ollappa! Chloé-nainen, jos 40 kiloa minua vaihdettaisiin 40 senttiin pituutta. Isabel Marant-nainen? Huokaus. On mulla kyllä yks Marantin kaftaani mutta se ei taida riittää…
Analyysin lopputulos? Olen Dolce & Gabbana-mummo. 

7 Comments

 1. Anonyymi says

  Melkein mikä tahansa Dolce & Gabbana -alkuinen on parasta. Minusta sinussa on kyllä tyylillisesti selvästi Marantin huoletonta ja varmaa eleganssia. Blogisi kautta välittyvä perheesi arki ja juhla on kuitenkin ehtaa Dolcen Italiaa.

  • Olisikin huoletonta ja varmaa eleganssia. Tänään kysyin lapsilta voinko pukeutua erääseen mustaan säkkiin, vai näytänkö Muumilaakson Möröltä. Kuulemma en, ja näytin. 😉
   Ihana kuulla kuitenkin, että meistä välittyy toisenlaiset vibat!

 2. Löysin Dolce & Gabbanan muutama vuosi sitten ja ihastuin. En ole tosin hankkinut sieltä mitään mutta käyn usein katsomassa heidän sivujaan. Vaate, johon ensimmäiseksi ihastuin, oli lapsen villatakki. Lähetän siitä kuvan sinulle fb:n kautta.

  • Lapsen villatakki, ymmärrän niin sua. Lapsille tehdään AINA kivoimmat vaatteet, mokomille.

 3. Hahhaa! Jos joku nyt näistä pitäisi olla niin itseni diagnosoin empimättä Isabel Marant-naiseksi. Yleensä ottaisin hänen tangoiltaan kaiken- tosin mun pitäisi asua jossain muualla kuin täällä tuppukylässä ja jääkiekkokaupungissa, Marantit päällä täällä saisi kyllä ihan liikaa (negatiivista) huomiota.

  • No mäkin HALUAISIN olla Isabel Marant nainen, kun meillä ei oo edes sitä jäähallia rasitteena täällä, mutta mun koostumuksella (lyhyt, leveä, rintava, takapuoleva) ei mitään mahdollisuutta. Sinut kerran vilaukselta nähneenä sanoisin, että todella ihmeellistä, että eivät ole jo pyytäneet malliston kasvoksi, olet aivan Isabelin näköinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.