comments 8

Myrskyn merkki

Kuten olette ehkä huomanneet, en ole ollut oikein juttutuulella viime aikoina. Kiukuttelin täällä mm. siksi, että te ette innostuneet arvailemaan mun hirveän jännää härpäkettä, ja myös siksi, että Herra Kamera HAUKOTTELI tulevaisuuskeskustelussa, jonka ties kuinka mones versio vedettiin perjantaina.

Mutta nyt mä olen taas kuin lempeä myötätuuli, myrsky on tyyntynyt, laineet laskeutuneet.

Haluatteko kuulla mitä me kokkasimme sunnuntain suloksi, mikä kärisytti keittiön hopeiseen utuun? (Oikea vastaus on: “Haluamme oi Kirjatoukka, haluamme kiihkeästi!”)

Ei, uutta takkaa ei ole vieläkään asennettu, ei edes tilattu. Kuten ammottavasta horminaukosta huomaamme. Miten jotain takkojakin voi olla satoja erilaisia??

8 Comments

 1. Anonyymi says

  No tottakai haluamme!! Reseptiä jakoon, pliis!n Ja mikä se hopeanvärinen "härpäkkä" oikein on??? Olen fundeerannut sitä, mutta en saanut aikaiseksi kysyä 😉 Hyvää alkanutta viikkoa Hankoon!
  -Tiina

  • Reseptin saittekin jo, ja härpäke paljastuu kohta 🙂 Kiva kun fundeerasit 🙂 Oikein hauskaa Beaujolais Nouveau-viikkoa!

 2. No, hyvänen aika! Totta kai mekin haluamme kärisyttää keittiömme! Ja tässä yhteydessä kiitos, oi Kirjatoukka, myös Boujolais-illan pelastuksesta. Mietinkin, mitä sen kanssa tarjoaisin, jottei nyt ihan tyhjään vatsaan…

  • Hehe, keittiöissä käryää, ympäri Suomen 🙂 Kiva kun pidit Beaujolais Nouveaun piirakka-kaverista, siihen vielä kylkeen vihreä salaatti ohuen ohuilla herkkusienilastuilla ja topakalla Dijon-kastikkeella niin juhlat voivat alkaa! Torstaita odotellessa!

  • Eeei, tällä kertaa ei liity keittiöhommiin, vaan erääseen toiseen intohimooni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.